24 Mar

Hoeveel tax liens zijn er?

Vaak wordt ons de vraag gesteld: “zijn er wel genoeg tax liens en deeds voor alle investeerders?”
Het antwoord is kort en simpel: meer dan genoeg. Het is een gekkenhuis zo gezegd.
Niet eerder in de geschiedenis waren er zoveel beschikbaar. Onlangs hoorden we dat er 1 miljoen nieuwe liens beschikbaar waren, en dan tel ik de deeds nog niet eens mee.
Onlangs vond ik in een county 14.000 liens voor 10% met een zes maanden redemption periode. Deze liens hadden een onderliggende waarde aan vastgoed van $89.000 miljoen dollar.
Een veiling, 14.000 liens.
Wat is nu belangrijk?
Als student zul je moeten zorgen dat je steeds lijsten hebt die je onderzoekt, je ‘pijplijn’ moet steeds gevuld zijn. Kijk ernaar als een bedrijf, het is geen hobby. Als je een geld machine wilt, zorg dan voor een goed geoliede machine. Zorg voor data, zorg voor lijsten, zorg dat je constant aan de slag kunt. Zorg voor een schema en wees serieus.
Het is belangrijk dat je per week minstens 5 lijsten bekijkt en beoordeeld, dat zijn er 20 per maand. Zorg voor een patroon van counties waar je graag mee werkt, zorg voor een manier van onderzoeken en vinden van lijsten die bij je passen. Online, per mail of per post.
Ik wens je veel succes, mocht je nog niet voldoende informatie hebben over hoe dit werkt, schrijf je dan in voor de gratis cursus op http://www.taxlien.nl

Leave a Comment