Wie zijn wij?

Taxlien.nl wil anderen graag laten zien hoe eenvoudig het is om in deze moeilijke tijd toch goede rendementen te behalen. Ook voor een investeerder met een kleine portemonnee is dit haalbaar.

 

Wij zijn Wim Coster en Ina Wessels en doen dit sinds enkele jaren.

We bezitten inmiddels meerdere huizen in de USA die wij verkopen, verhuren en leasen en hebben onze inleg inmiddels al vertienvoudigd.

Omdat je hiermee kunt investeren vanuit Nederland en vele mensen in Nederland op zoek zijn naar investeren door middel van vastgoed, willen wij dit graag in Nederland en België bekendheid geven. Het lijkt ons geweldig om aan de wieg te staan van jouw financiële vrijheid.

 

Doelstelling

Taxlien.nl heeft als doelstelling dat zij in 2015 twintig mensen de mogelijkheid wil bieden om via het investeren met tax liens en tax deeds financieel vrij te worden. Hierin willen wij graag investeren.

 

Dat betekent dat wij onze cursus/ een training aanbieden aan een selecte groep mensen. Mensen die er “echt voor willen gaan”. Dat vraagt een pro-actieve houding en “huiswerk” Wij bieden dan een traject waarin wij ons aan jouw binden en waar ook van jou een inspanning wordt gevraagd. Wil je en kun je hieraan voldoen, dan kun je in aanmerking komen voor de cursus. We bieden op twee momenten in het jaar een opleiding aan voor maximaal 10 inschrijvingen per keer. Daarnaast bieden wij in een jaar slechts enkele elite trainingen.

 

Wilt u meer informatie bekijk dan de ervaringen van andere cursisten op de site of kom langs bij een van onze workshops die wij door het hele land houden of bel ons voor een vrijblijvend informatief gesprek op (+31) (0)85- 401 1091.

 

2 Comments

Leave a Comment