24 Oct

Waarom coaching zo belangrijk is!

 

Waarom laten mensen zich coachen?

Misschien heb je er nooit zo bij stil gestaan, maar alle succesvolle mensen hebben een coach. Van topsporters en voetballers is het duidelijk. Maar eigenlijk geldt het voor iedereen die iets wil bereiken. En alle mensen die succesvol zijn, kennen dit geheim!

 

Waarom zou dat zijn? Waarom laat iemand als Obama zich coachen?

 

Simpel: je laten coachen door iemand die al is waar jij wilt zijn, is DE sleutel tot meer succes!

 

Mijn ervaring met coaching

Natuurlijk kom je zonder coach ook een heel eind. Als ik naar mezelf kijk, dan had ik best mijn eigen weg kunnen vinden met het investeren in tax liens en deeds. Maar was ik dan nu al zover geweest als dat ik nu ben? Zeker weten van niet.

 

Mijn coach heeft me echt geholpen om gefocust te blijven, om doelen te stellen en mijn doelen steeds voor ogen te houden.

 

Mijn coach besprak met mij mijn acties van de voorafgaande week en liet mij mijn acties voor de komende week bepalen. Dat maakte dat ik die week precies wist wat ik moest doen.

 

Omdat mijn coach goed afgebakende tijden had voor de coaching, wist ik dat ik mijn vragen ook moest bewaren voor die afspraak van die bepaalde avond. Omdat de coaching een prijskaartje had, maakte het dat ik heel efficiënt met de tijd omging en het uurtje goed volplande, mij voorbereidde en in korte tijd veel meters kon maken.

 

Voordelen van coaching:

  • Je kunt veilig van start en leren in de VEILIGHEID van de coaching.
  • Coaching helpt je veel SNELLER en MEER SUCCES te krijgen.
  • Coaching helpt je MINDSET positief te veranderen.
  • Het geeft je een ANKER om te groeien naar wat je het liefste wilde bereiken.
  • Het maakt je VERANTWOORDELIJK voor je EIGEN DOELEN en successen.
  • Het helpt je om GEFOCUST te blijven.
  • Coaching helpt je weer VERDER te GAAN en door te zetten, ook als het tegen zit.
  • Coaching helpt je om je ACTIEPLAN na te komen.

 

Coaching is dus vooral: Dag Uitstelgedrag, Hallo Actie!

 

Zie jij het belang in van coaching? Wil jij graag sneller succesvol zijn en meeliften op de ervaringen van iemand die al is, waar jij wil zijn?

 

Wij helpen mensen graag om succesvoller te zijn, geld te verdienen en vooral heel veel plezier te hebben in het leven.

 

Gun jezelf een coach!

Leave a Comment