08 Jul

Het is weer zover: 16, 17 en 18 september 2015 gaan we weer met de voeten in de klei en bieden onze workshop aan in Florida, USA. Dit geeft je de mogelijkheid om een woning of een appartement te kopen en meteen te starten met een positieve cashflow. De tax lien en tax deed veiling biedt kansen voor elke portemonnee en elke strategie.

We krijgen steeds meer vragen van mensen die graag ter plaatse willen kijken naar vastgoed en meteen een live veiling willen bezoeken, omdat daar de kansen nog groter zijn dan op een online veiling.

Wat we ter plaatse in Florida doen is het doorlopen van een veilinglijst en ter plekke de woningen bekijken om te beoordelen of de woning interessant is of niet. We zullen eventueel met jou een team samenstellen waarin een makelaar, woning-management, een aannemer, tuinman, en advocaat vertegenwoordigd zijn, zodat je meteen na aankoop van de woning, deze OF te huur/lease aanbiedt, OF de woning gaat verkopen.

Wanneer je een woning hebt gekocht zullen we de woning inspecteren met mensen van het team zodat je cashflow meteen van start gaat. In het verleden gebeurde het regelmatig dat bij het betreden van de woning er meteen een auto stopte die vroeg of ze de woning van ons mochten leasen!

Wat gaan we doen tijdens deze reis:

  • “Meet en Greet” met het powerteam
  • Hulp bij openen bankrekening
  • Bijwonen live veiling
  • Live research
  • Bekijken van een aantal van onze woningen

Deze voeten in de klei missie zal plaatsvinden op 16,17 en 18 september 2015 en de kosten bedragen €497 per persoon exclusief reis en verblijfkosten.
Mocht je voorafgaande aan deze missie ook je tax deed cursus willen volgen, is dat mogelijk op dinsdag 15 september van 10.00 tot 19.00 in Tampa Florida. Vraag bij ons naar de kosten van deze tax deed cursus.

Wil je meer weten, bel ons dan o: 06-34893607 of 085 401 1091 of schrijf je hier in.

Op jouw succes!

Ina Wessels en Wim Coster

Leave a Comment