20 Apr

Iedereen is op zoek naar deze combinatie. Bij deze meeste investeringsstrategieën gaan ze ook inderdaad niet samen. Ofwel het is heel veilig, maar het rendement is heel laag (of zelfs negatief!), zoals bij een spaarrekening anno nu. Ofwel het rendement is hoog, maar het risico ook! Je moet vaak behoorlijk stressbestendig zijn om dergelijke transacties te doen. En bovendien … het gaat vaak niet om speelgeld. Je wilt je pensioen verder uitbreiden, je wilt je hypotheek sneller aflossen. Het geld verliezen zou een grote ramp zijn!

 

Veel mensen geven het daarom op, of geven hun geld aan beleggingsfondsen. Deze fondsen romen vaak een mooi bedrag van je inleg af onder het mom van ‘beheerkosten’. Vervolgens leggen ze je geld in een fonds, op een manier wat u ook prima thuis online kan doen. Bovendien krijgen ze betaald ongeacht of het fonds winst maakt of niet! Ze hebben geen enkel belang bij het rendement. Hun enige belang is dat zoveel mogelijk mensen inleggen.

 

Wil je echt je spaargeld zien groeien?

 

Als je echt rendement wilt halen, dan moet je je geld toevertrouwen aan iemand die er persoonlijk bij betrokken is, en in wiens belang het is dat er mooie resultaten worden geboekt. Die iemand ben je natuurlijk zelf.

 

Zelf veilig investeren hoog rendement halen

 

Dankzij het internet is een tot nu toe nog vrij onbekende investeringsstrategie ook bereikbaar geworden voor mensen die niet in de Verenigde Staten wonen. In de Verenigde Staten doen mensen dit al jaren en met veel succes. Dit is waarschijnlijk DE strategie die de meeste miljonairs heeft opgeleverd. Een eenvoudige strategie, die iedereen met een beetje tijd en gezond verstand kan leren. En je kunt met een kleine investering beginnen. Doordat je mooie rendementen kunt maken, kan je investering snel groeien en als je deze opnieuw investeert ontstaat er een cumulatief effect wat heel snel kan gaan!

 

De voordelen van tax liens

Deze strategie, die bij velen nog onbekend is, biedt vele voordelen:

 

  • Als je goed je onderzoek doet, dan is het altijd mogelijk om minimaal je inleg weer terug te krijgen;
  • Je investeert ongeveer 10% van de waarde van het onderliggende pand. In geval van nood krijg je het pand in bezit voor slechts een fractie van de marktwaarde. (Veel investeerders hopen dan ook dat het ‘mis’ gaat)
  • Deze Amerikaanse wetgeving bestaat al meer dan tweehonderd jaar en zal in de komende tijd ook niet veranderen. Investeren in tax liens en deeds heeft al vele miljonairs voortgebracht.
  • Je investeert in een bestaande woning. Hoe tastbaar wil je het hebben?
  • Je geld zit gemiddelde enkele maanden tot een jaar vast, met een maximum van drie jaar.

 

Ontdek ook het geheim!

Wil je graag meer weten over het investeren in taxliens en deeds? Volg dan nu onze 7daagse online video training. Wij laten je precies zien hoe het werkt, zodat je daarna zelf aan de slag kunt. Wij helpen je graag bij het leren van deze effectieve strategie. Zet nu die stap naar financiële vrijheid. Het kan echt!

>>> gratis online video-training <<<

 

Leave a Comment