16 Aug

Duizend veilingen de komende maanden

De vakantie is weer (bijna) voorbij en iedereen gaat weer hard aan de slag met zijn eigen bezigheden. Als je echter je vakantiegevoel vast wil houden is het plannen van de volgende vakantie een goed begin. Daarvoor heb je echter wel voldoende middelen nodig. Met behulp van tax lien certificaten kun je je geld voor je laten werken en zelf op vakantie gaan. Dit doordat je gemakkelijk rendementen kunt halen tot wel 36%. Dus eigenlijk zouden we moeten zeggen:
De vakantie is weer (bijna) voorbij en “WIJ”  gaan weer hard aan de slag met het opleiden van “JOU” als toekomstig levensgenieter. Wist je dat wij zo in ons product geloven dat wij op jouw succes garantie geven?
Ditmaal bieden wij onze cursus aan in het zuiden van het land, in Best, Brabant, ook handig voor onze Belgische cursisten.
Op zaterdag 26 september 2015 van 10.00 uur tot uiterlijk 19.00 gaan we weer aan de slag met een nieuwe groep.
Elk jaar, in het voor- en najaar, zijn er volop tax lien veilingen. Bijvoorbeeld Colorado, New Jersey, Wyoming, Vermont en Indiana. Hier worden tienduizenden liens geveild met miljoenen dollars aan onderliggende waarde. Wij zullen je dan in de cursus helemaal voorbereiden op deze veilingen zodat je direct aan de slag kunt met het behalen van hoge rendementen. Meer veilingdata kun je vinden op onze website onder kalender.
In de cursus gaan we aan de slag met het proces van de tax lien, waarin er 4 stadia zijn. Vanzelfsprekend gaan we ook uitgebreid in op ons 9 stappen model, om veilig te kunnen investeren met hoge rendementen.
Na afloop heb je de natuurlijk de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezamenlijke investeringsgroep. Dit bespreken we in de cursus.
Reserveer nu je plek in de cursus van 26 september 2015. Een beter moment om direct in te kunnen stappen en te gaan beginnen met tax liens is er niet. Na de cursus zijn er talloze veilingen met de beste liens en een goed rendement.
We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!
Op jouw succes!
​​
Met vriendelijke groeten,

Ina Wessels

Taxlien.nl

Leave a Comment