• (+31) 85 401 1091

garantie6 Garanties

Taxlien.nl is overtuigd van de cursus en de haalbaarheid van de strategie van het investeren in tax liens dat zij u 100% garantie geven.

 

  1. Wij garanderen dat onze cursus geeft wat het beloofd: u leert te investeren met tax liens en u zult in staat zijn na afloop van de cursus zelfstandig tax liens aan te kopen. U zult resultaten zien wanneer u het geleerde in de praktijk toepast en de geleerde strategie op de juiste manier gebruikt. Wanneer u de cursussen hebt bijgewoond, de webinars hebt gevolgd, de coaching hebt afgerond en na 3 maanden niet in staat bent geweest een tax lien te vinden die bij uw strategie past of u nog steeds ontevreden bent over de resultaten, zullen wij u gratis coaching aanbieden tot je tevreden bent.

  2. Wij garanderen dat het investeren in tax liens u hoge rendementen kunnen geven op een veilige manier. Het zijn bewezen strategieën die u leert bij ons. U zult niet alleen weten hoe deze methode in werkt, u kunt het toepassen meteen na afloop van de cursus. De rendementen zijn vooraf bekend. U krijgt van ons een stappenplan en wanneer u deze consequent toepast is het risico nihil.

  3. Wij garanderen dat u bij ons in goede handen bent. Wij zullen met uw persoonlijke informatie en gegevens zorgvuldig omgaan en uw privacy ten allen tijde beschermen.

  4. Wij garanderen u waardevolle informatie en dat deze informatie steeds voortdurend up to date wordt gehouden met de allerlaatste informatie over tax liens.

  5. Wij garanderen u een persoonlijke benadering. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen en doelen en geven u steeds advies op maat om uw doelen, die persoonlijk en uniek zijn, te kunnen behalen.

  6. Wij garanderen dat u weet hoe u deze methode kunt gebruiken om een passief inkomen op te bouwen en hoe u deze strategie kunt inzetten zodat werken niet langer nodig is om toch inkomen te genereren.

1 Comment

Leave a Comment