12 Oct

Het begin van een maand is altijd weer geweldig. Zonder dat we er iets voor hoeven te doen komt er van alle kanten passief inkomen binnen. Door de verhuur van woningen of de verkoop via Lease Opties wordt  elke maand het rendement op ons geld uitbetaald.

In Amerika hebben veel mensen nog geen bankrekening. Ze zijn achterdochtig, houden het geld liever op zak of willen niet laten weten dat ze geld hebben. In de buurten waarin wij woningen hebben hadden in ieder geval een aantal mensen geen bankrekening. Hoe doe je dat verhuren of leasen aan iemand zonder bankrekening? Een manier om dat op te lossen is door middel van een money check. Bij elke Wallmart, postoffice of een speciaal kantoor kun je een “money check” verkrijgen. Het idee is heel simpel: je stort geld op de bank met behulp van een check.

Als voorbeeld: Onze klant komt binnen bij de Wallmart en vraagt of ze een money check kan maken. Zij geeft de gegevens van onze bankaccount, het bedrag dat moet worden overgemaakt en legitimeert zich. Vervolgens wordt het geld geregistreerd en per direct kun je dit op je rekening zien als een “counter teller still processing” .

Speciaal voor deze cliënten hebben we een hand-out money order gemaakt die we met het contract meesturen. Zo kun je ook van overzee  je geldzaken monitoren. Want die zijn immers wel belangrijk en daarnaast ook leuk. Want elke counter- teller is passief inkomen. Hieronder een voorbeeld van een  ”monthly money check” of “money order”, die wij ontvangen in onze account.

 

passive-income-1024x441

Leave a Comment