05 Aug

Tax Lien Investing Tips om je investering te beschermen en te zorgen voor een maximale ROI (Return on Investment)

Tax Liens vs. Tax Deeds – Tax liens hebben weinig last van de bewegingen van de huizenmarkt, maar tax deeds worden hier wel door beinvloed.  De huizenprijs daalt op dit moment in volgens de S&P Case-Shiller 20-City Home Price Index. De prijzen voor nieuwe huizen dalen ook en als gevolg hiervan duurt het iets langer voordat woningen verkocht worden. Kortom het is een interessante om koopjes te doen op de Amerikaanse huizenmarkt en een geweldige tijd om te kopen maar een minder goede tijd om je properties te verkopen. Dit kan de resultaten van je tax deed investering beinvloeden doordat je een lagere prijs voor de woning krijgt. Hierdoor zou je ROI lager kunnen zijn, het is dus erg belangrijk dat je op de juiste manier je woning aankoopt.

Een van de voordelen van het investeren in tax liens is dat de bewegingen op de huizenmarkt niet dezelfde uitwerking hebben als op andere investeringen in het onroerend goed, inclusief tax deed investeringen. Je tax liens blijven gewoon dezelfde rente krijgen als voorheen ongeacht wat er gebeurt met de huizenmarkt. Dit heeft geen enkele invloed op tax liens. Tenmisnte wanneer je je huiswerk goed doet en tax liens koopt op goede huizen of onroerend goed en het stappenplan goed volgt zal dit geen enkel effect hebben

Zorg ervoor dat je maar een klein gedeelte van de totale waarde van de property investeerd en je weet zeker dat je een goede winst zal maken of de lien nou wordt ingelost of dat de woning verkocht wordt middels een foreclosure.

Als je begonnen bent met het doen van onderzoek naar tax liens en of deed en je hebt hulp nodig bij het doen van een gedegen onderzoen naar tax liens en tax deeds of redeemable tax deeds kijk dan eens op onze site. Dit om een portefeuille op te bouwen met hoog rendement of passief inkomen. 

We kunnen je ook helpen om een totale strategie op te bouwen om niet meer te hoeven werken en te genieten van een passief inkomen. Kijk hiervoor op deze link

Namens Cowe Invest LLC

Ina Wessels en Wim Coster

Leave a Comment