• (+31) 85 401 1091

 

rijk worden zonder risico cover def

Boek voor eenvoudig passief inkomen

Dit boek laat zien hoe je financieel onafhankelijk kunt worden. Zelfstandig ondernemers Wim en Ina, op onderzoek naar een passief inkomen, vonden een eenvoudige manier om meer rendement te halen uit hun geld, nagenoeg zonder risico. Stap voor stap leggen zij uit hoe het werkt en helpen je de juiste keuzes te maken.

In de Verenigde Staten kan je investeren in belasting certificaten, tax liens genaamd. Wanneer een huizenbezitter zijn onroerend goed belastingen niet betaalt, geeft de overheid een derde partij, jou bijvoorbeeld, de kans de belasting namens hem te betalen. In ruil daarvoor krijg je de boete rente (16 tot 36%), die de eigenaar aan de county moet betalen.  Als de eigenaar, of een andere belanghebbende partij uiteindelijk de belasting betaalt, dan krijg jij je geld terug plus de boete: een enorm rendement. Betaalt de eigenaar niet, dan krijg de hele woning, zonder hypotheek of leningen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar zo wordt het al 200 jaar gedaan in de Verenigde Staten. Het boek is verkrijgbaar in paperback of als E-book.

 

Ina en Wim doen dit sinds 2011 en hun inleg is sindsdien al vertienvoudigd. Ze hebben meerdere huizen in de Verenigde Staten die ze verkopen, verhuren of leasen. Ze laten je zien hoe dit ook voor jou kan werken.

  • Werken aan de keukentafel vanuit de hele wereld
  • Investeringen vanaf $100
  • Bouw een passief inkomen op
  • rendementen tussen de 16 en 36%
  • Koop, verkoop, lease en verhuur vastgoed in de USA

Ina Wessels (1965) en echtgenoot Wim Coster (1963) hebben al vele mensen succesvol opgeleid in deze methode. Ze geven workshops en cursussen in deze methodiek.

 

„Dit is het boek waar (wannabee) wereldburgers op zitten te wachten”  Esther Jacobs,  Handboekwereldburgers.nl

„Het is makkelijker dan ik dacht” Sandro Takke

„Nooit gedacht dat ik ooit een huis in de verenigde Staten zou bezitten” Nour Ablay

 

Ja, ik wil het boek “Rijk worden zonder risico”

Prijs: €29,95,  exclusief verzendkosten of als E-bnook voor slechts € 17.95