pdf

Een llc in de US krijgt, net als in Nederland,  te maken met jaarlijkse terugkerende belastingen. Zo moet je voor 1 april elk jaar belasting aangifte doen over het voorgaande jaar.

Je kunt dit ook per kwartaal doen en dan per drie maanden je cijfers laten indienen bij de IRS. Let erop dat je dit wel voor 1 april doet anders kan de IRS een boete berekenen en/of rente.

Elke situatie is weer anders dus het is verstanding om voor je eigen situatie advies te vragen bij een accountant in Nederland of in de US. Een accountant in de US heeft voor ons op een rijtje gezet wat je nodig hebt om, via een accountant, je belastingaangifte in te dienen. Er staat ook een schatting van de kosten in. Het staat je vrij om contact op te nemen, wanneer je benoemt dat je van de Dutch Investing group deel uit maakt kun je relateren aan de genoemde prijzen.

Wanneer je liever je eigen accountant organiseert kun je via internet makkelijk een andere account vinden. Wanneer je googelt (op taxadvisor) kun je nog meer accountants kantoren vinden.

Hieronder kun je de download vinden me de informatie over de jaarlijkse belasting aangifte.

 

Leave a Comment