03 May

Snel passief inkomen met tax lien en tax deeds!

 

Is het mogelijk om passief inkomen te creëren door middel van tax liens en tax deeds? Kan dat binnen 5 jaar zo succesvol zijn dat je kunt stoppen met werken? Hoeveel heb jij nodig per maand?

Als je weet hoeveel jij nodig hebt per maand, kunnen wij je vertellen hoeveel vastgoed-deals je zou moeten doen om financieel vrij te zijn.

Met behulp van tax liens en tax deeds is het mogelijk om op korte termijn een passief inkomen te creëren, zodat je financieel onafhankelijk bent en grandioze rendementen haalt.

 

Om je te laten zien hoe eenvoudig en lucratief het kan zijn het volgende praktijk voorbeeld uit ons eigen vastgoed.

 

Wij hebben uit een Investering van $ 9.600 de komende 10 jaar een passief Inkomen van $ 511,40. Deze investering van $ 9,600 brengt dus in totaal $ 61,368.00 op. Hoe? In het hierna volgende leg ik het je uit.

 

 

In augustus 2013 hebben wij voor $ 9,600 een woning op de tax deed veiling in Florida gekocht. Deze woning had een marktwaarde van $ 43,000. Na aankoop van de woning heeft de bewoonster van de woning gevraagd of zij de woning van ons kon kopen op basis van ‘lease’ of ‘rent to buy’. De bewoonster wilde de woning kopen voor $ 43,000, met de afspraak deze binnen tien jaar af te betalen. Dit betekent dat zij inclusief rente een bedrag van

$ 61,368 zal betalen.

Hier is sprake van een win-win situatie. Het mooie van een leaseoption overeenkomst is dat wanneer een koper binnen enige termijn van de overeenkomst niet meer betaald de hele overeenkomst ongeldig is en de verkoper, naast dat hij eigenaar blijft van het huis, de ingelegde bedragen mag behouden. Dus ook hier is het risico minimaal. Wij realiseren een winst op deze woning van ruim $ 50,000!!! Maar misschien nog wel leuker een passief inkomen de komende tien jaar van ruim $ 500 per maand. Dit alles voor een investering van $9,600

 

 

Wil jij ook een passief inkomen opbouwen schrijf je dan in voor de gratis online cursus op www.taxlien.nl

Hier zullen we de tax lien geheimen onthullen en je laten zien hoe je het beste kunt investeren. Welke county’s zijn het gemakkelijkst te benaderen en welke leveren de meest winst op. Ook hoe je dat kunt doen vanaf je keukentafel in Nederland of Belgie.

Maar ook hoe je nog sneller kunt profiteren van tax deed properties zonder dat je op een veiling hoeft te bieden.

Stoppen met werken over een aantal jaren is mogelijk mits je op de juiste manier je geld voor je laat werken. Het investeren met tax lien en tax deeds zou je daarbij kunnen helpen, sterker nog: het is het PERFECTE MIDDEL om dat te bereiken.

Wil je meer informatie mail of bel ons!!

Leave a Comment