09 May

Het is zover!
We gaan de opleiding “Succesvol Investeren met tax liens” uitrollen en de Cashflow Club Nederland heeft de primeur. Special voor de Cashflow club geven we een workshop over onze nieuwe cursus. Mocht je onze workshop nog niet hebben gevolgd, dan ligt hier je kans!
We zullen hier uitleggen hoe je met een klein bedrag al kunt beginnen met investeren en we laten aan de hand van onze eigen voorbeelden zien hoe je dit vanachter je keukentafel kunt doen

Zijn er een of meerdere van de onderstaande zinnen op jou van toepassing?

❑ Ik ben beperkt door mijn werk en afhankelijk van mijn baas & en ik ben er aan toe om deze situatie te veranderen.
❑ Ik heb nog nooit geïnvesteerd en weet niet hoe ik goede investeringen kan herkennen en waarop ik moet letten.
❑ Ik heb geen idee hoe ik moet beginnen, maar ben super gemotiveerd om financieel vrij te worden.

Kom dan op 16 mei naar de presentatie bij de Cashflow Club Nederland. Je kunt dan tevens geheel vrijblijvend kennismaken met de Cashflow Club Nederland en wat zij te bieden hebben aan financiële kennis die zij graag met je delen.

Leave a Comment