06 Jul

Na mijn schrijfweek in Mallorca is mijn boek zo goed als klaar en vanwege alle leuke reacties wil ik een leuke actie starten!
Wie wil mijn boek winnen? Deel dan dit bericht openbaar en vindt mijn pagina leuk. Als ik 250 likes krijg, verloten we een exemplaar! Zegt het voort!

Meer informatie:
Titel: Rijk worden met tax liens

Voor iedereen die passief inkomen wil verdienen met tax liens en tax deeds.

Schrijver: Ina Wessels

Prijs: €29,50

Achterflaptekst:

Rijk worden zonder risico,

hoe je geld kunt verdienen door andermans belasting te betalen

 

Dit boek laat zien hoe je financieel onafhankelijk kunt worden. Zelfstandig onderneemster Ina, op onderzoek naar een passief inkomen, vond een eenvoudige manier om meer rendement te halen uit haar geld, nagenoeg zonder risico. Stap voor stap legt ze uit hoe het werkt en helpt je de juiste keuzes te maken.

 

In de Verenigde Staten kan je investeren in belasting certificaten, tax liens genaamd. Wanneer een huizenbezitter zijn onroerendgoed belastingen niet betaalt, geeft de overheid een derde partij, jou bijvoorbeeld, de kans de belasting namens hem te betalen. In ruil daarvoor krijg je de boete rente (16 a 36%), die de eigenaar aan de county moet betalen. Maar je krijgt de woning als onderpand.

Als de eigenaar, of een andere belanghebbende partij uiteindelijk de belasting betaalt, dan krijg jij je geld terug plus de boete: een enorm rendement. Betaalt de eigenaar niet, dan krijg de hele woning, zonder hypotheek of leningen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar zo wordt het al 200 jaar gedaan in de Verenigde Staten.

 

Ina doet dit sinds 2011 en haar inleg is sindsdien al vertienvoudigd. Ze heeft meerdere huizen in de Verenigde Staten die ze verkoopt, verhuurt of least.

Ze laat je zien hoe dit ook voor jou kan werken.

 

  • Werken aan de keukentafel vanuit de hele wereld
  • Investeringen vanaf $100
  • Bouw een passief inkomen op
  • Rendementen tussen de 16 en 36%
  • Koop, verkoop, lease en verhuur vastgoed in de USA

 

Ina Wessels (1965)  heeft al vele mensen succesvol opgeleid in deze methode. Ze geeft workshops en cursussen in deze methodiek. Op de website is een Q&A pagina te vinden die vragen beantwoord.

 

 

„Dit is het boek waar „wannabee” wereldburgers op zitten te wachten” Esther Jacobs, Handboek wereldburgers.nl

 

Leave a Comment