26 Sep

Vandaag hebben we een prachtig nieuw product ontwikkeld, wat misschien voor jou interessant kan zijn.

We hebben besloten vanaf januari 2014 met de voeten in de klei te gaan staan en workshops aan te bieden in Florida, USA. Dat geeft enkelen van jullie de mogelijkheid om meteen al in januari een woning of een appartement te kopen in Florida en het jaar goed te beginnen met een positieve cashflow. De veiling biedt kansen voor elke portemonnee en elke strategie.

We krijgen steeds meer vragen van mensen die graag ter plaatse willen kijken naar vastgoed en meteen een veiling willen bezoeken, omdat daar de kansen nog groter zijn dan op een online veiling.

Wat we ter plaatse in Florida doen is het doorlopen van een veilinglijst en ter plekke de woningen bekijken om te beoordelen of de woning interessant is of niet. We zullen ter plaatste een team samenstellen waarin een makelaar, woning management, een aannemer, tuinman, en advocaat vertegenwoordigd zijn, zodat je meteen na aankoop van de woning, deze OF te huur/lease aanbiedt, OF de woning gaat verkopen.

Nadat je de woning hebt gekocht zullen we de woning inspecteren met mensen van het team zodat je cashflow gaat lopen. Wij hebben wel eens meegemaakt dat bij het betreden van de woning er meteen een auto stopte die vroeg of ze de woning van ons mochten leasen!

Eenmaal terug in Nederland zul je wekelijks van je management een update krijgen van de vorderingen. Als je eenmaal heb verhuurd of geleased dan start je vaak al binnen 1 tot 2 maanden met je “money machine”: elke maand een vast bedrag op je rekening gestort.

Wil je meer weten, bel ons dan o: 06-34893607 of 085 401 1091 of mail naar info@taxlien.nl

Op jouw succes!

Ina Wessels en Wim Coster

PS: er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de workshop in groepsverband in Amersfoort op de 11 en 18e oktober aanstaande.

 

Leave a Comment