05 Apr

Het is weer zover: eind april 2015 gaan we weer met de voeten in de klei en bieden onze workshop aan  in Florida, USA. Dat  de mogelijkheid om al in april een woning of een appartement te kopen in Florida te beginnen met een positieve cashflow. De tax lien en tax deed veiling biedt kansen voor elke portemonnee en elke strategie.

We krijgen steeds meer vragen van mensen die graag ter plaatse willen kijken naar vastgoed en meteen een veiling willen bezoeken, omdat daar de kansen nog groter zijn dan op een online veiling.

Wat we ter plaatse in Florida doen is het doorlopen van een veilinglijst en ter plekke de woningen bekijken om te beoordelen of de woning interessant is of niet. We zullen eventueel met jou een team samenstellen waarin een makelaar, woning management, een aannemer, tuinman, en advocaat vertegenwoordigd zijn, zodat je meteen na aankoop van de woning, deze OF te huur/lease aanbiedt, OF de woning gaat verkopen.

Wanneer je een woning hebt gekocht zullen we de woning inspecteren met mensen van het team zodat je cashflow gaat lopen. Wij hebben wel eens meegemaakt dat bij het betreden van de woning er meteen een auto stopte die vroeg of ze de woning van ons mochten leasen!

Wat gaan we doen tijdens deze reis:

  • “Meet en Greet” met het powerteam
  • Hulp bij openen bankrekening
  • Bijwonen live veiling
  • Live research
  • Bekijken van een aantal van onze woningen

Deze missie zal plaatsvinden op 29, 30 april en 1 mei 2015 en de kosten bedragen €497 per persoon exclusief reis en verblijfkosten.

Wil je meer weten, bel ons dan o: 06-34893607 of 085 401 1091 of mail naar info@taxlien.nl

Op jouw succes!

Ina Wessels en Wim Coster

Leave a Comment