03 Mar

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?

Nog steeds krijgen we de vraag van mensen die kennis maken met ons en het product tax liens en deeds, wat het addertje onder het gras is?

Want het is bijna niet te geloven dat deze strategie zo weinig risico’s heeft en zo veel rendement kan opleveren. “Waarom doet niet iedereen dit?”, vraagt men dan.

 

Wat hebben wij te bieden?

Wij geven informatie waarmee je zelf kunt gaan investeren op een hele simpele manier, vanachter je keukentafel.  Je kunt meedoen aan online veilingen waarin je een tax deed of tax lien koopt.

Maar, vanzelfsprekend zul je moeten weten waar je op biedt, en dat is nu juist wat wij je willen leren. Wat is wel een goede lien, en welke niet?

Er zit wel een gedegen strategie achter dit product.

 

Mocht je willen onderzoeken of tax liens en deeds iets voor jou zou kunnen zijn, heb je vooraf goede informatie nodig.

Deze informatie geven wij in de zevendaagse gratis mini cursus en het daarop volgende webinar. Wij geven de informatie gefaseerd omdat we niemand willen overladen met informatie zodat ze door de bomen het bos niet meer zien.

Wij geven waardevolle informatie weg, en geen verkooppraatjes en we doen geen product aanbidingen. We geven je simpelweg de kans en mogelijkheid je te verdiepen in deze strategie tot het verkrijgen van vermogen en passief inkomen.

Het lijkt ons echt te gek om aan de wieg te staan van jouw passief inkomen!

 

In het webinar zullen wij naast kwalitatief hoogstaande informatie op het eind vijftien minuten besteden aan de verdere mogelijkheden van tax liens en deeds, we vertellen je dan over het volgen van een cursus of het volgen van coaching.

 

De informatie van de gratis 7 daagse cursus en het webinar is zo goed, dat je in staat bent om aan de slag te gaan met deze strategie.

 

Wat wij bieden is een heleboel gerichte  informatie, templates, routines, stappenplannen, websites etc. etc  die je in sneltrein vaart kunnen helpen om aan de slag te gaan.

Wij kunnen je wijzen waar je moet zijn voor de beste deals  en hoe je het investeren het beste kunt aanpakken.  Het is een soort van tijdmachine waarbij je in een keer een sprong van een aantal jaren voorwaarts kunt maken en je direct kunt beginnen met geld verdienen.

 

Door deze highspeed cursus kun je al na twee dagen je eerste deal maken en beginnen met het verkrijgen van passief inkomen.

Wij kiezen ervoor alleen te werken met gemotiveerde mensen die er voor willen gaan en vanuit hun motivatie tijd en geld willen investeren om succesvol te zijn in het investeren met tax liens en deeds. Daar is onze aanpak  volledig op gericht en wij laten de cursist pas gaan als hij/zij succesvol is.  Omdat onze tijd beperkt is gebruiken wij de cursus en het webinar als een selectie. We maken daarom onderscheid tussen de groepscursus en de 1 op 1 coaching. In de groepscursus kunnen we een aantal mensen tegelijk leren hoe je investeert. De 1 op 1 coaching doen we gedurende langere tijd en deze is zeer succesvol. Hiervoor zijn echter, door de intensieve begeleiding,  maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarnaast willen we na de zomervakantie  een trip naar Florida organiseren om samen met geïnteresseerde investeerders te kijken hoe Amerikanen wonen en we willen dan een aantal live veilingen en het proces na de veiling doorwerken.

Mail ons naar over deze voorwaarden en prijzen.

Leave a Comment