13 May

Investeren zonder risico

Het klinkt als een droom. Investeren gaat immers altijd gepaard met risico toch? Je stopt je geld in iets wat zich in de toekomst moet gaan bewijzen. En dat kan altijd anders lopen dan je dacht.

Investeren met nul risico is ook een droom. Maar investeren met een heel beperkt risico zeer zeker niet!

Hoe kun je het beste investeren zonder risico?

Hoe beperk je het risico?

1. Je inleg altijd weer terugkrijgen

Investeren en weten dat je in ieder geval je inleg weer terug krijgt. Dat is een vrij veilige investering. Als het goed gaat, maak je een mooi rendement. Gaat het niet goed, dan heb je in ieder geval je inleg terug en heb je – naast tijd – niets verloren.

2. Investeren in een hogere onderliggende waarde

Investeren in iets waarvan de waarde op zich al hoger is dan je investering. Ook dat is een groot voordeel. Je zit dan eigenlijk voor een dubbeltje op de eerste rang. Zodra je hebt geïnvesteerd maak je eigenlijk al winst. Mocht het misgaan en de boel moet verkocht worden, dan hou je er meer aan over dan wat je erin hebt gestopt.

3. Investeren in iets wat historisch gezien goed werkt

Er zijn heel veel nieuwe ideeën en jonge kleine start-ups die geld nodig hebben. Maar wat is een topper en wat is een flop? Het is van te voren niet altijd te zeggen. Veel goede ideeën zijn gesneuveld en veel bedrijfjes met een vliegende start, zijn nu al weer van de radar verdwenen.

Het is veiliger om te investeren in iets waarvan we weten dat het werkt. Omdat veel mensen het al jarenlang met succes doen.

4. Kunnen zien waar je in investeert

Als je weet waar je in investeert, kun je een gevoel krijgen voor de waarde en de mogelijkheden van je investering. Gebakken lucht kopen, daar zit natuurlijk niemand op te wachten!

5. Je geld niet jarenlang vast hoeven zetten

De wereld is voortdurend in verandering en ook de economische markten bewegen heen en weer. Soms is het beter om even niet te investeren en soms juist wel. Als je je geld niet voor langere tijd (jaren en jaren) vast zet, kun je beter inspelen op de wisselingen en de kansen die de markt biedt.

Investeren in taxliens en -deeds

Deze strategie, die bij velen nog onbekend is, biedt precies alle bovengenoemde voordelen.

  • Als je goed je onderzoek doet, dan is het altijd mogelijk om minimaal je inleg weer terug te krijgen
  • Je investeert ongeveer 10% van de waarde van het onderliggende pand. In geval van nood krijg je het pand in bezit voor slechts een fractie van de marktwaarde. (Veel investeerders hopen dan ook dat het ‘mis’ gaat)
  • Deze Amerikaanse wetgeving bestaat al meer dan honderd jaar en zal in de komende tijd ook niet veranderen. Investeren in taxliens en deeds heeft al vele miljonairs voortgebracht.
  • Je investeert in een bestaande woning. Hoe tastbaar wil je het hebben?
  • Je geld zit gemiddelde enkele maanden tot een jaar vast, met een maximum van drie jaar

Wil je meer weten over deze eenvoudige en toch lucratieve investeringsstrategie?
Volg dan nu onze gratis online training. Meld je nu hier aan.

Leave a Comment