20 Apr

Een van de belangrijke vragen die we krijgen is of je ook geld kunt verdienen met Tax Lien Certificaten als je begint met een beperkt kapitaal?

 

Ons eerste Tax Lien Certificaat investering bedroeg $ 550,-. En na bijna 4 jaar hebben we al meer dan een jaarinkomen (bruto) aan inkomsten alleen uit Tax Lien Certificaat en Tax deed huizen.

 

Klein beginnen kan altijd

Heeft onze oorspronkelijke $550,- investering ons dit kapitaal opgeleverd? Niet echt.

Wat we deden met onze $ 550 is dat we van start zijn gegaan. Met die eerste investering van $550,- leerden we hoe het proces van tax liens en deeds in de praktijk werkt.

 

We begonnen voorzichtig om risico’s te leren kennen, en vonden de antwoorden op vragen die we hadden, waardoor het veel makkelijker werd om extra investeringen te doen voor de tweede keer en derde keer.

Bovendien, we hadden nu een gedocumenteerde portfolio om andere mensen te laten zien hoe het Tax Lien Certificaat beleggingsproces werkt en de rendementen die gemaakt kunnen worden. Ook al was het slechts $550,-,, het heeft ons veel opgeleverd en zo leerden wij veilig geld te verdienen met Tax Lien Certificaten en Tax deeds.

 

Succes begint met een eerste stap

Maar wat maakte het succesvol? Eigenlijk alleen het feit dat we van start waren gegaan, niet meer en niet minder.

 

Dus, het antwoord op de vraag hoe je geld kunt verdienen met Tax Lien Certificaten en Tax deeds als je begint met een beperkt kapitaal is relatief eenvoudig: op exact dezelfde manier als wanneer je onbeperkt kapitaal had. Volg het stap-voor-stap-proces voor een succesvolle Tax Lien Certificaat investering en koop je eerste Tax Lien Certificaat.

 

Onze methode voor het investeren in Tax Lien Certificaten en Tax deeds is precies hetzelfde, of je $100.000,00 of $100,- investeert. Vergeet niet, er zijn duizenden en duizenden Tax Lien Certificaten en Tax deeds die momenteel beschikbaar zijn voor minder dan $100.

 

Wat doet jouw geld op dit moment?

Ik heb nu ook een vraag voor jou. Je weet nu dat je kunt beginnen voor $500,-. Je hebt vast wel ergens $500,- op een rekening staan. Welke rendement haal je daar nu uit? Wat is jouw $500 nu aan het doen om je te helpen de financiële vrijheid toch verkrijgen? Ik kan dezelfde vraag stellen over $ 52 of $ 270 of $ 590.

 

Het bedrag is niet waar het om gaat, maar wel wat doet jouw geld nu voor jou?

Mijn gok is dat het op dit moment op de bank staat voor iets meer dan 1% rente en dat dit niet bijdraagt aan het behalen van je financiële vrijheid.

 

Al doende leert men

De grootste waarde die wij ontvingen van onze eerste $550 Tax Lien Certificaat investeringen was niet het rendement dat we kregen op ons geld, maar de opleiding die we kregen die het begin was van onze opleiding in het veilig geld te verdienen met Tax Lien Certificaten en Tax deeds.

 

We begonnen met de ontwikkeling van de vaardigheden voor een succesvolle Tax Lien Certificaat en Tax deeds investering, die veel meer waard waren dan de vaardigheden die je nodig hebt om in loondienst te werken.

 

Dus ook als je een beperkt kapitaal hebt, kun je dat net zo goed gebruiken om de vaardigheden te leren om een succesvolle Tax Lien Certificaat en Tax deed investeerder te worden met veel meer mogelijkheden dan wanneer je alleen maar in loondienst blijft.

 

Mocht je meer informatie willen over succesvolle Tax Lien Certificaat en Tax deed investeringen, dan kun je je inschrijven voor onze GRATIS Tax Lien Certificaat Investerings mini-cursus. Deze krachtige video-training is een serie van 7 gedetailleerde online training video’s die je in een uitgebreide achtergrond informatie geeft over op de Tax Lien Certificaat en Tax deed beleggingsstrategieën geven.

Leave a Comment