17 Oct

 • By Wim Coster
 • In Nieuws
 • Comments 4

Een van de belangrijkste vragen die we krijgen is of je ook geld kunt verdienen met Tax Lien Certificaten als je begint met een beperkt kapitaal? Om met Obama te spreken “Yes, we can!!!”.

Onze eerste investering voor een tax lien certificaat bedroeg $ 550. En nu – na bijna 2 jaar – hebben we al meer dan een jaarinkomen (bruto) aan inkomsten alleen uit tax lien certificaten en tax deed properties.

Heeft onze oorspronkelijke $550 investering ons dit kapitaal opgeleverd? Niet echt. Wat we deden met onze $550 is dat we van start zijn gegaan.

Met die eerste investering van $550 leerden we hoe het proces van tax liens en deeds in de praktijk werkt. We begonnen voorzichtig om risico’s te leren kennen en vonden de antwoorden op vragen die we hadden. Hierdoor werd het veel makkelijker om extra investeringen te doen voor de tweede keer en derde keer en vierde enzovoort.

Bovendien, we hadden nu een gedocumenteerde portfolio om andere mensen te laten zien hoe het tax lien certificaat beleggingsproces werkt, en welke rendementen je ermee kunt behalen. Ook al was het slechts $550, het heeft ons veel opgeleverd. We leerden veilig geld te verdienen met tax lien certificaten en tax deeds .

webwinkel-liens-300x101Maar wat maakte het nu succesvol? Eigenlijk alleen het feit dat we van start waren gegaan, niet meer en niet minder.

Dus, het antwoord op de vraag hoe je geld kunt verdienen met tax lien certificaten en tax deeds als je begint met een beperkt kapitaal is relatief eenvoudig: op exact dezelfde manier als wanneer je onbeperkt kapitaal had.

Volg het stap voor stap proces voor een succesvolle tax lien certificaat investering en koop je eerste tax lien certificaat. Onze methode voor het investeren in tax lien certificaten en tax deeds is precies hetzelfde, of je nu $100.000,00 of $100 investeert. Vergeet niet, er zijn duizenden en duizenden tax lien certificaten en tax deeds die momenteel beschikbaar zijn voor minder dan $100 . Sommige counties hebben tegenwoordig een webwinkel met tax lien certificaten.

Bedenk dat … als je begint met een beperkt kapitaal, laten we dan zeggen dat dat alles is wat je hoeft te investeren, bijvoorbeeld $550 zoals ik deed toen ik voor het eerst begon.

Hier is mijn vraag aan jou. Je hebt vast wel ergens $550 op de bank staan. Wat is die $550 nu aan het doen om je te helpen financiële vrijheid te verkrijgen? Hoeveel rente krijg je daar over? Ik kan dezelfde vraag stellen over $52 of $270 of $590. Het bedrag is niet waar het om gaat, maar wel wat jouw geld nu voor jou doet. Mijn gok is dat het op dit moment op de bank staat voor iets meer dan 1% rente en dat dit niet bijdraagt aan het behalen van je financiële vrijheid.

De grootste waarde die wij ontvingen van onze eerste $550 tax lien certificaat investering was niet het rendement dat we kregen op ons geld, maar de opleiding die we kregen. Dit was het begin van onze opleiding in het verdienen van geld op een veilige manier met tax lien certificaten en tax deeds. Het opdoen van ervaring en het proces te leren kennen, dat is de belangrijkste eerste stap.

We begonnen met de ontwikkeling van de vaardigheden voor een succesvolle tax lien certificaat en tax deeds investering die veel meer waard was dan de vaardigheden die je nodig hebt om in loondienst te werken. Dus ook als je een beperkt kapitaal hebt, kun je dat net zo goed gebruiken om de vaardigheden te leren om een succesvolle tax lien certificaat en tax deed investeerder te worden met veel meer mogelijkheden dan wanneer je alleen maar in loondienst blijft.

finalMocht je meer informatie willen over succesvolle tax lien certificaat en tax deed investeringen , dan kun je je inschrijven voor onze GRATIS Tax Lien Certificaat Investerings mini-cursus . Deze krachtige video-training is een serie van 7 gedetailleerde online training video ‘s die je in een uitgebreide achtergrond informatie geeft over op de Tax Lien Certificaat en Tax deed beleggingsstrategieën geven. Heb je die al gevolgd let dan op de datum voor het 2 uur durende webinar. Misschien weet je nog iemand die gebaat is bij de mini cursus of wellicht een leuk (gratis) verjaardag cadeau. Want laten we eerlijk zijn wie wil er nou niet financieel vrij zijn?

Heb je de video-cursus al gevolgd? Wil je graag meer weten en leren? Wil je praktisch aan de slag? Wij laten je graag zien hoe wij het doen! Kijk bij ‘Hoe doe je dat?‘ op onze website.

4 Comments

 • mieke daraei February 5, 2015 at 6:33 pm

  Als ik het goed begrepen heb kun je niet met 500 euro beginnen. Je moet een bedrijf starten en hebt nog wat inschrijvingen en andere zaken die ook geld kosten. Dat moet je ook bij de start-up rekenen, niet alleen de kosten van de tax-liens zelf.

  Reply

 • Ardi Klokkers November 30, 2014 at 12:53 pm

  Hallo Ina en Wim,

  Met veel plezier en interesse heb ik de afgelopen dagen het E-book gelezen, de video’s bekeken , jullie site en facebook pagina bekeken.

  Vanwege een lichamelijke handicap ben ik rolstoeler, daardoor a.s di niet in staat de avond in Amersfoort bij te wonen. (Best is nog verder, ik woon in Bruchterveld)

  Zelf ben ik ook al een tijdje bezig met passief inkomen, wellicht kunnen we met een aantal mensen samen dingen oppakken.

  In ieder geval neem ik graag deel aan het webinar. Hiervoor heb ik echter de link nog niet ontvangen om in te schrijven.

  Ik haar graag van jullie, voor nu een fijn weekend e uiziend naar een prettige samenwerking,

  Met hartelijkegroet,
  Ardi Klokkers

  Reply

  • Wim Coster November 30, 2014 at 4:22 pm

   Dag Ardi,

   Jammer dat het niet lukt om naar Amersfoort te komen. We zullen de komende week een datum voor een webinar plannen en je dan de link om in te schrijven laten toekomen.

   Mocht je in de tussentijd vragen hebben dan hoor ik ze graag.

   Wim Coster

   Reply

Leave a Comment