• (+31) 85 401 1091

  Ik schrijf mij hierbij in voor de cursus Investeren met Tax Liens en Deeds. Deze 2 daagse cursus zal op 13 en 14 december 2013 worden gegeven in Amersfoort of Utrecht. Over de exacte locatie krijg ik nog bericht na inschrijving.

  LET OP!! De inschrijving voor de cursus is voor twee personen. Hierdoor kun je elkaar stimuleren en motiveren om aan de slag te gaan en te blijven. Hierdoor kun je zo snel mogelijk succesvol zijn.

  Ik kies voor een van de volgende drie opties:

  PERSOONLIJKE GEGEVENS

  Uw naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode en woonplaats (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  De partner die u meeneemt (verplicht)

  BETALING
  Ik wil het bedrag: In 1 keer betalenIn 3 termijnen betalen

  Ik heb het formulier doorgelezen en ben mij bewust van de voor en nadelen die er kleven aan het investeren met Tax Liens en Deeds. Ik heb de zevendaagse gratis cursus gevolgd en ken de basisbeginselen van het investeren met Tax Liens en Deeds. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Uw naam (verplicht)

  datum

  DISCLAIMER: The interest rate you see for each Tax Lien Certificate is set by state law, therefore, we’re not making an earnings claim, we’re stating a fact of what the Tax Lien Certificate pays per year as mandated by state law. The interest rates are fixed, not variable; therefore they don’t fluctuate with the stock market, real estate market, or any other economic conditions. As a matter of fact, the interest rates you see in the detail section have been the same for over 20 years.The ROI rate you see for each proposal is approximately, therefore, we’re not making an earnings claim, we’re stating a fact of what probably could be the ROI after we did the research.