10 Apr

Hoe word ik financieel onafhankelijk

In een tijd waarin geld schaars is, komt deze vraag steeds meer boven: “Hoe word ik financieel onafhankelijk?”. Hoe kan ik mezelf verlossen van de stress en de zorgen die samengaan met (te) weinig geld hebben.

Het hebben van geldzorgen kan een ware aanslag zijn op je leven. Zowel je fysieke gezondheid (stressklachten slaan vaak op de maag, schouders, hoofdpijn, slecht slapen etc.) als je mentale gezondheid (piekeren, malen, slecht concentreren) worden erdoor beïnvloed. En ook je sociale contacten, relatie of je functioneren op het werk kunnen er zwaar onder leiden.

Financiele zorgen hebben is een echt killer. Geen wonder dat zoveel mensen zich afvragen: Hoe word ik financieel onafhankelijk?

Wat betekent financieel onafhankelijk zijn?

Financieel onafhankelijk betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over je geld. Geen zorgen meer of je aan het eind van de maand nog wel geld over hebt, niet hoeven kiezen voor het goedkoopste gerecht op de kaart van een restaurant, niet meer hoeven knijpen uit zuinigheid en daarvoor je comfort opofferen.
Financiële vrijheid geeft vooral ook levensvrijheid. De tijd en ruimte om dat te doen wat jij waardevol vindt. Tijd doorbrengen met je gezin, reizen en bovenal ontspannen leven.

Hoe word je in ieder geval niet financieel vrij?

Financieel onafhankelijk word je nooit zolang je enige bron van inkomsten een vaste baan is. Je werkt dan voor iemand anders. Die ander is degene die de winst opstrijkt van jouw tijd en energie, niet jij. Je helpt eigenlijk de ander financieel vrij te worden.

Als je echt gemotiveerd bent om financieel onafhankelijk te worden, dan moet je een manier vinden om je geld voor jou te laten werken in plaats van andersom.

Laat je geld voor jou werken!

Er zijn vele strategieen om met geld meer geld te maken zonder bloed zweet en tranen. We praten dan over investeren. De ene investering brengt meer risico met zich mee dan de ander. Meestal is het zo dat hoe meer risico, hoe hoger de kans op rendement. De een heeft een sterker hart dan de ander en kan hier beter mee dealen.

!! Neem nooit risico’s met geld dat je niet kunt missen!!

Investeren in taxliens en deeds

Wij zijn ook op zoek gegaan naar een manier om ons geld voor ons te laten werken. We hebben van alles geprobeerd: aandelen, forex, goud, zilver, vastgoed, noem maar op. Uiteindelijk kwamen we terecht bij het investeren in taxliens en deeds. Toen waren we om.

Investeren in taxliens en deeds is een relatief eenvoudige en veilige manier van investeren, waarbij je toch rendementen krijgt van 16-36%. Soms zelfs vele malen hoger dan dat. Het is DE manier om je geld snel te laten groeien en DE manier om verzameld geld rustig flink te laten renderen.

Voor ons nooit meer iets anders!

En reken maar dat werken voor je baas en geld sparen leuk wordt als je weet dat je van die ene euro wel tien of honderd, of duizend kunt maken! Inmiddels werken wij niet meer voor een ander. Het investeren in taxliens en deeds is ons werk geworden. En we leren je graag hoe jij dat ook kunt doen!

Maak nu een begin! Meld je aan voor de gratis online video-training. Zo leer je de achtergrond een beetje kennen en als het je aanstaat, volg dan bij ons een training. We leren je dan precies hoe en wat. En voor je het weet ben jij op weg financieel afhankelijk te worden. Dat kan al binnen een paar jaar! Meld je nu aan!

Hoe word ik financieel onafhankelijk? Door te leren investeren in taxliens en deeds!
Meld je nu meteen vrijblijvend en gratis aan voor onze online training!

Leave a Comment