08 Jan

  • By Wim Coster
  • In Nieuws
  • Comments 2

Zoek je een manier om passief inkomen te creëren vanuit vastgoed om te kunnen stoppen met werken binnen vijf jaar? Weet je hoeveel passief inkomen je daarvoor nodig hebt? Met behulp van tax liens en tax deeds is het mogelijk om op korte termijn een passief inkomen te creëren waardoor je sneller financieel onafhankelijk wordt en grote rendementen haalt.

Wij krijgen uit een investering van $9.600 de komende 10 jaar een passief inkomen van $511,40. Deze investering van $9.600 brengt dus in totaal $61.368,00 op. Dat is geen wonder, geen rocket science maar gewoon uitvoering van een tax wet in de US. Ook voor jouw is dat haalbaar.

Hoe? Ik leg het je graag uit
In augustus 2013 hebben wij voor $9.600 een woning op de Tax Deed veiling in Florida gekocht. Deze woning had een marktwaarde van $43.000. Na aankoop van de woning heeft de bewoner van de woning gevraagd of zij de woning van ons zou kunnen kopen op basis van “lease-option” of “rent to buy”.
De bewoner wilde de woning kopen voor $43.000 en we kwamen overeen om dit binnen tien jaar af te betalen. Dit betekent dat zij inclusief rente een bedrag van $61.368 zal betalen.
Hier is sprake van een win-win situatie. Bij een lease option spelen wij dus voor bank. Een prettige zekerheid voor ons is, dat wanneer een koper binnen enige termijn van de overeenkomst niet meer betaalt, de hele overeenkomst ongeldig is en de verkoper, naast dat hij eigenaar blijft van het huis, de ingelegde bedragen mag behouden. Dus ook hier is het risico minimaal.

Wij realiseren een winst op deze woning van ruim $50.000 Maar misschien nog wel leuker, een passief inkomen de komende tien jaar van ruim $511,40 per maand. Dit alles voor een investering van $9,600.

inawim

 

Wil jij ook een passief inkomen opbouwen, schrijf je dan in voor de gratis online cursus zolang deze nog gratis.

Je maakt kennis met onze werkwijze en we laten je zien waar je het beste online kunt investeren. Welke county’s zijn het gemakkelijkst te benaderen en welke leveren de meeste winst op online. Maar ook hoe je nog sneller kunt profiteren van Tax Deed properties, zonder dat je naar de veiling hoeft te gaan.
Stoppen met werken over een aantal jaren is best mogelijk, mits je op de juiste manier je geld voor je laat werken. Het investeren met Tax Lien en Tax Deeds zou dat kunnen zijn.

Met deze gratis cursus kan ook jij een passief inkomen verwerven en hoge rendementen halen.

Wim Coster
www.taxlien.nl

2 Comments

Leave a Comment