12 May

Hoe haal ik meer rendement uit mijn spaargeld?

Hoe lager de rentes bij de bank worden, des te meer deze vraag door je hoofd gaat:
Hoe haal ik meer rendement uit mijn spaargeld?

Veel mensen zijn op dit moment op zoek naar andere manieren om hun geld te laten renderen dan de bekende spaarrekening van de bank. En terecht. Door de lage rente, de inflatie en de belastingheffing neemt je spaargeld alleen maar af!

Aandelen?

Handelen op de beurs? Is dat een goede optie? (no pun intended) Veel mensen zijn hier huiverig voor. Koersen kunnen stijgen en dalen en als je een redelijk goede inschatting wil maken van wanneer dit gebeurt, dan vereist dat de nodige studie. Bovendien moet je veel online zijn en de koersen in de gaten houden. Want je moet wel op het juiste moment in- en uitstappen anders gaat je winst in rook op!

Uiteindelijk blijft het een 50-50 gok. Ze kunnen stijgen, ze kunnen dalen, wie zal het zeggen?

Daarnaast hebben aandelen geen echte onderliggende waarde. Zo is een bedrijf superhip en gaat de notering door het dak. Zo valt een bedrijf uit de gratie en gaan je aandelen in rook op. Geen prettig idee om op deze manier met je pensioensgeld te ‘spelen’.

Vastgoed?

Door te beleggen in vastgoed, beleg je in ieder geval in iets wat enige waarde vertegenwoordigd. Dat de waarde van een woning tot nul zal dalen is zeer onwaarschijnlijk. (Alhoewel, vraag het iemand uit het aardbevingsgebied in Groningen!). Vaak is dit een investering op de lange termijn. Je koopt nu een woning, in de hoop dat deze over tien jaar meer geld waard is. En vaak is dit ook zo. Je geld staat echter wel voor langere tijd vast en je moet het huis op een gunstig moment kopen, tegen een lage prijs, zodat je ook daadwerkelijk een beetje winst maakt over een paar jaar.

Je kunt de woning bovendien ondertussen onderverhuren en zo extra opbrengsten genereren. Je bent dan wel verantwoordelijk voor schade, onderhoud en belastingheffingen.

Investeren in taxliens & deeds: de manier om je spaargeld ECHT te laten renderen

Investeren in taxliens en deeds betekent in het kort dat je Amerikaanse huiseigenaren geld leent om hun openstaande gemeentebelastingen te betalen in ruil voor een mooi percentage!

Deze investeringsstrategie is verrassend eenvoudig. Zeker het investeren in taxliens, vraagt in het begin enig uitzoekwerk, maar eenmaal geïnvesteerd, heb je er een aantal maanden tot een jaar geen omkijken meer naar en toch een mooi rendement van 16-36%.

Het is een veilige manier van investeren omdat je de woning als onderpand hebt. En daarnaast is het weinig gedoe omdat je met de gemeente in contact bent, niet met de huiseigenaren zelf. Tegenwoordig kan het zelfs grotendeels online, zodat je ook vanachter de keukentafel deze strategie kunt toepassen!

Klinkt te mooi om waar te zijn? Wij weten zeker van niet!

Wil je meer weten over deze investeringsstrategie en je spaargeld voor je aan het werk zetten?
Meld je dan nu aan voor onze gratis videotraining.

Wij passen deze strategie al een aantal jaar met succes toe, hebben hierdoor al meerdere reizen kunnen maken en een passief inkomen veilig gesteld voor de komende tien jaar.

Hoe haal ik meer rendement uit mijn spaargeld? Door te leren investeren in taxliens en deeds.

Wil jij ook weten hoe wij dat doen? Meld je dan nu geheel vrijblijvend (afmelding kan altijd) aan voor de gratis videotraining.

Leave a Comment