14 Apr

He, Psst, Geheimpje!!

Iedereen kent het wel: het gevoel van moeten:  al toen je 4 werd moest je van alles: naar school gaan, goede cijfers halen, het vinden van een goede en zekere baan, een goede werknemer zijn, lang bij dezelfde baas blijven werken, met pensioen gaan, verhuizen naar een kleiner huis, op vakantie gaan naar een ver oord en, oh ja, ook nog lang en gelukkig leven.

Vandaag de dag weten wij dat dit niet meer dan een sprookje is. Het begon weliswaar met “Er was eens” maar het eindigt niet meer automatisch met “en zij leefden nog lang en gelukkig.”

Rijk worden
Investeren is volgens sommigen een activiteit voor ‘de elite’  of voor diegene die tot de elite willen behoren of voor de rijken onder ons. Voor velen van jullie is dat achterhaald en steeds meer mensen weten dat een goede investeringstrategie je toekomst positief kan bepalen.

Daarnaast is investeren voor iedereen mogelijk.

Je toekomstige levensstandaard, je toekomstige financiële zekerheid wordt bepaalt door de intelligentie achter jouw investeringen, dus hoe goed je zult leven en of je het kunt veroorloven om goed te leven… En dat is veel belangrijker dan slechts te investeren om RIJK te worden.

 

Opvoeding

Het is belangrijk om je kinderen al vroeg te leren met een intelligente blik naar financiën en investeringen te laten kijken. De maatschappij waar wij in leven is dusdanig onzeker dat het belangrijk is om je eigen zekerheden te creëren. Daar kun je niet jong genoeg mee beginnen.

 

Succes
Robert Kyosaki was onlangs in Nederland en samen met een aantal vooraanstaande sprekers tijdens de “National Achievers Congress“. Zij hebben mensen laten zien wat de gevolgen zullen zijn van de economische crisis in de komende jaren, met als dieptepunt een zware val van de economie in het vooruitzicht.

Maar ook hebben zij aangegeven dat een ieder moet zoeken naar manieren die een goed effect zullen hebben in het realiseren van goede financiële resultaten, zowel op zakelijk vlak als ook je privé leven.

Robert Kyosaki is daar misschien wel het meest sprekende voorbeeld van. Met zijn boek “Rich dad, Poor dad” schreef hij een nieuw financieel hoofdstuk waarbij hij voornamelijk laat zien dat de mindset en het kijken naar de wijze waarop wij met onze financiële intelligentie omgaan een belangrijke voorwaarde is om rijk te kunnen worden. Robert Kyosaki heeft zelf zijn rijkdom voornamelijk verkregen door het investeren in vastgoed. Een van deze manieren was het investeren in tax lien en tax deeds. Ook geeft hij aan dat het in jezelf investeren en het investeren in educatie een belangrijke voorwaarde is om financieel vrij te kunnen worden.

 

Onze droom om financieel onafhankelijk te worden staat op het punt om waarheid te worden door het investeren met tax lien en tax deeds. Wij zijn begonnen met kleine bedragen en hebben op die manier binnen een antal jaren ons kapitaal uitgebreid. Door creëren van een passief inkomen zijn wij vervolgens in staat om financieel vrij te worden. Na alle mindset cursussen was het een verademing om nu eens gewoon aan de slag te gaan en daadwerkelijk geld te zien binnenkomen in plaats van uit te geven. 2014 wordt een heerlijk jaar!!

Leave a Comment