24 Mar

Het blijkt dat er sinds dit jaar meer particulieren zijn die gaan beleggen en niet langer sparen. Dit komt omdat het geld op de spaarrekening zetten je geld kost!

De inflatie is namelijk hoger dan de spaarrente.

 

Wat ons echter zorgen baart is dat particuliere beleggers bij deze beleggingen risico’s nemen. En dat zou je niet moeten willen.

Wij denken dat je niet met geld moet stunten. Of zou moeten gokken. Daarvoor moet je naar Las Vegas.

Beleggen is een serieus vak. Bij het beleggen op de beurs hebben wij in het verleden ook makkelijk geld verdiend, en net zo makkelijk weer verloren!

 

Vrij van risico, voor minder doen we het niet wij het niet!

Sinds 2011 kennen wij het investeren in tax liens en tax deeds. Wij beleggen hierin. Wat de grootste waarde voor ons is, is dat het risico vooraf naar beneden kan worden gebracht tot bijna nul.

Ook hebben het dalen en stijgen van de beurs geen invloed op deze beleggingen, omdat het rente percentage vooraf vast staat, maar ook dat bij het vastgoed, als je dat zou willen bezitten, de risico’s vooraf  bekend zijn. Pas als alle signalen op groen staan, gaan we over op het bieden op de veiling.

 

Hoge rendementen en passief inkomen.

Zoals jullie ongetwijfeld weten worden er hoge rendementen gehaald met vastgoed. De meeste miljonairs zijn ook zo rijk geworden met vastgoed. Wat het vastgoed in de VS zo interessant maakt is dat we het zo goedkoop kunnen aankopen en daardoor een goed rendement haalt.

 

“ Now, one thing I tell everyone is: learn about real estate. Repeat after me: real estate provides the highest returns, the greatest values and the least risk.

Armstrong Williams

 

Wil je meer weten?

Bekijk onze 7 daagse cursus op onze website.

Bezoek ons maandelijkse webinar

Of bezoek ons “Vastgoed bootcamp” op 13 februari in Amersfoort.

Leave a Comment