13 Apr

Heb je ooit overwogen om deel te nemen aan een investeringsgroep?

Ja? Dan is dit artikel mogelijk erg interessant!

Alweer sinds ruim een jaar bieden wij onze studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan een investeringsgroep om te beleggen in vastgoed. De studenten, maar wij als coach zelf ook, leggen dan gezamenlijk een bedrag in en kopen als groep vastgoed aan in de Verenigde Staten.
Dat doen we met de tax deed methode, gebaseerd op een 200 jaar oude strategie door de overheid gegarandeerd. We kopen het vastgoed veilig aan, de risico’s sluit je vooraf volledig uit.

Stop dus met het beleggen in aandelen, goud, zilver of forex! (wie heeft daar ooit echt geld aan overgehouden?)

Studenten vertellen ons dat hen dit erg geholpen heeft bij de eerste stappen op weg naar vastgoed investeerder te worden.

Hoe doen we dat?
In groepsverband bereiden wij alle stappen voor die nodig zijn om risico’ s te elimineren. We kijken naar een aantal criteria waaraan de woning moet voldoen. Dan vragen we altijd iemand ter plaatse om langs de woning te rijden en foto’ s te maken.
Als dat allemaal goed is, gaan de lichten op groen.
We kopen dan de woning op de veiling.

Nu komt het mooiste: omdat het op een tax deed veiling wordt gekocht betalen we maar een fractie van de marktwaarde. Soms zijn dat tienden van de marktwaarde, soms een kwart van de marktwaarde en soms iets meer.

“Money is Made When You Buy Not Sell Real Estate”

De investeringsgroep is een eenmalig project. Nadat de woning is gekocht zal de woning na een kleine opknapbeurt weer worden verkocht. De doorlooptijd is gemiddeld enkele maanden. De ervaring tot nu toe heeft geleerd dat de inleg wordt verdubbeld.

Na de verkoop krijgen alle studenten hun inleg en winst terug. Een ieder is vrij om te besluiten wat te doen na de verkoop. Veel studenten besluiten om opnieuw gezamenlijk een woning aan te kopen vanwege de gezamenlijke acties, het kunnen verdelen van de taken, maar ook de onderlinge overleggen en contacten.
Vergaderen gaat wekelijks via Skype

Zoals je ziet heeft het investeren in een groep een grote meerwaarde en als je eenmaal een woning hebt gekocht en verkocht, weet je hoe het werkt en kun je zelfstandig verder gaan. Maar misschien wil je dat helemaal niet?
Misschien ben je verslaafd aan enorme rendementen en de kick die het geeft om vastgoed te kopen in de Verenigde Staten vanachter de keukentafel bij jouw thuis!

Wat zou er gebeuren als je vandaag zou beslissen om mee te gaan doen? Zou dat je financiële toekomst volledig kunnen veranderen?
• Komt dan misschien je financiële onafhankelijkheid wel in zicht?
• Maak je jezelf niet langer zorgen over je pensioen?
• Kun je je kinderen laten studeren?
• Misschien is passief inkomen opeens wel heel haalbaar?
• Mogelijk zie je kansen hier je baan van te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de kansen en mogelijkheden?
Denk je bij jezelf: “ Ja, schrijf me in, ik weet dat dit me kan helpen mijn financiële toekomst veilig te stellen”

Aarzel dan niet en beslis nu: onze 7 daagse gratis online cursus geeft je alle informatie die je nodig hebt! Klik hier om je in te schrijven.

Op jouw succes, Ina Wessels,
http://www.taxlien.nl
M 06-3489 3607
E mailto:info@taxlien.nl

2 Comments

Leave a Comment