03 Jan

Gelukkig nieuw jaar! Ben jij er klaar voor om 2015 het meest welvarende jaar aller tijden  te maken? 

Een collega attendeerde ons er op dat volgens de numerology 2015 het jaar van de welvaart is. Als je het jaartal neemt en de onderlinge nummers optelt krijg je het getal 8. Het nummer 8 zou corresponderen met welvaart en financiele onafhankelijkheid. Nou zijn wij daar te nuchter voor en wij houden ons liever bij feiten en maken dat het zelf goed komt zonder op de nummers te wachten. De feiten voor ons zijn dat wij een goede strategie hebben die ons veel welvaart kan brengen het komende jaar.

Ben jij bezig met het stellen van je doelen voor 2015 en wil je meer welvaart creëren. Wij willen je hier graag bij helpen.

Kijk hier voor een gratis 7 daagse online cursus.

 

pensione 2

Regel je eigen pensioen en zorg dat je eerder kan stoppen

Je kan nu al beginnen met maandelijks een bedrag over te maken naar een pensioen account in de US. Het voordeel van de US is dat je met dit bedrag belastingvrij mag investeren. Je bent dus vrij om over dit geld te beschikken en je betaalt pas belasting als je het na je 55ste uit je eigen opgerichte fonds haalt. Je hebt dus je pensioen geheel in eigen hand en kunt hier, als je wilt, vanaf je 55ste gebruik van maken.

Wij hebben onlangs zo een account opgezet en we laten jullie binnenkort hier meer over weten op onze website. Deze week gaat er een video online over de zogenaamde QRP. Dus mocht je vragen hebben over wat de beste manier is om te investeren met tax liens vanuit je pensioen account, of hoe je deze het beste kunt opzetten dan is dit het goede moment om deze vragen te stellen via de website, mail of facebook pagina.

ArizonaMap2

 

Start met investeren In Tax Liens Online

In de tussentijd heb je ondertussen misschien al een poosje meegekeken en heb je besloten dat je in actie wilt komen om je doelen richting je financiële onafhankelijk te gaan halen. Je hebt immers via al onze gratis online trainingen al zoveel kennis opgedaan.

Wist je dat een van de grootste online tax lien sales op het punt staat om te beginnen? Want binnenkort zal de Maricopa County tax sale beginnen. Deze maand zullen meerdere online tax lien sales in Arizona van start gaan. Wil jij meer weten over de Arizona online Tax sale en hoe jij kunt meedoen met de online tax lien veilingen die dit jaar gehouden worden? Registreer dan voor het gratis webinar op 9 januari 2015 om 19.30 uur. Registreer hier voor het gratis webinar.

http://www.anymeeting.com/PIID=EB53D688804A3F

Leave a Comment