10 Jan

Hoe een extra stap het verschil kan maken

Het investeren in tax liens en deeds is een interessant investeringsmodel. Het vraagt wat tijd en inzet om uzelf vertrouwd te maken met deze vorm van beleggen en om te ontdekken dat het echt kan.

Maar als u eenmaal de smaak te pakken heeft, dan zijn er nog extra stappen te zetten om uw rendement te verhogen.

Veel mensen beginnen met het aankopen van tax liens via het internet. Je komt dan automatisch uit bij de staten en counties die een online veiling hebben. Naarmate meer mensen meedoen aan een veiling zal de biedprijs alleen maar stijgen. En hoewel er genoeg tax liens aangeboden worden en de markt nog lang niet verzadigd is, kan het interessant zijn om net even verder te kijken dan uw neus lang is.

Het merendeel van de staten heeft nog geen verkoopmogelijkheden via het internet, maar zijn wel goed en overzichtelijk georganiseerd. Alle informatie is online terug te vinden en in plaats van daarna aan een online veiling mee te doen, moet u per email (of soms zelfs nog per post) uw bod doorgeven.

Dit klinkt allemaal net wat ingewikkelder waardoor veel mensen deze counties links laten liggen. Hierdoor kan het zo maar gebeuren dat uw bod de enigste bieding is en u de lien of deed voor de door uzelf gekozen prijs in handen krijgt!

Zoals zo vaak valt er veel extra winst te behalen voor hen die bereidt zijn net even wat meer te doen.

Binnenkort is er weer een webinar: hou onze website in de gaten voor de data.

Leave a Comment