19 Jan

De eerste dag van de tweedaagse cursus ‘Succesvol investeren met tax lien en deeds” zit erop. De cursisten hebben veel informatie gekregen over het investeren in tax lien en tax deeds. Met name is er ook veel geoefend in het 14 stappen research model. Dit is een vereiste om succesvol en zonder risico te kunnen investeren bovendien ook nog een hoog rendement te halen. Daarnaast was er veel tijd om vragen te beantwoorden en op die manier er voor te zorgen dat iedereen een goed zicht kreeg op hoe tax liens en deeds zich tot elkaar verhouden. Hoe bouw je een portefeuille op en op welke manieren behaal je, met welke strategie, de doelen die je voor ogen hebt.

investeren met tax liens en deeds

Aan het eind van de eerste dag was iedereen vermoeit van alle informatie maar enthousiast en sommige stonden trappelend en briesend klaar om af te trappen. Helaas nog een weekje wachten en wat huiswerk om toch te zorgen dat de basis duidelijk is en dat je weet wat je doet. Dan gaan we los in het coaching traject. We starten volgende week met het, als men dat wilt, aanschaffen van wat liens.

1538875_633906350000858_1907729050_n

De komende week gaan de cursisten aan de slag met het bestuderen van de properties in Lee County, Duval County en Brevard county voor de veiling van begin februari 2014. Daarnaast zullen we kijken naar de mogelijkheden voor de veilingen verderop in februari 2014. Hillsborough heeft bijvoorbeeld wekelijks een veiling. Het is voor de cursisten mogelijk om in de tax deed veilingen van februari en maart 2014 mee te doen. Maar ook Arkansa en Arizona zijn de komende maand Tax lien veilingen dus het is goed om daarop voor te bereiden. Hier zullen we nader ingaan op de komende cursusdag. Interessant zal zijn wat er uit de research naar voren komt en welke rendementen gehaald gaan worden.

cursus investeren met vastgoed

Kortom genoeg te doen en veel huiswerk deze week om de eerste stappen te zetten. Voor de cursisten succes en tot volgende week.

Foto’s: Sandro Takke

Leave a Comment