03 Mar

Tax lien investeringen, zijn er risico’ s aan verbonden?

 

Tax lien certificaat beleggingen kunnen een lucratieve beleggingsstrategie zijn. Het is belangrijk om vooraf te weten wat de  risicofactoren er zijn .

De meest voor de hand liggende risicofactoren zijn :

  • Faillissement ,
  • IRS pandrechten ,
  • Milieuvraagstukken ,
  • Waardeloos land ,
  • Afgekeurde  constructies ,
  • Ongewenste wijken ,
  • en Industrieel vastgoed .

 

Je kunt nu denken , ” dat klinkt riskant . ”

Hoewel deze risicofactoren bestaan met tax lien certificaten en tax deed investeringen, kunnen deze  risico’ s gemakkelijk worden vermeden .

Het is niet mogelijk om in dit korte artikel de strategieën over hoe deze risicofactoren te elimineren uiteen te zetten. In plaats daarvan laat ik je de techniek zien die wij gebruiken, welke in principe de mogelijkheid van de milieuproblematiek elimineert, onbruikbare gronden elimineert, afgekeurde constructies elimineert , ongewenste wijken elimineert, industriële objecten , en waardeloos vastgoed elimineert .

 

Hier is hoe : We kopen alleen tax lien certificaten op eengezinswoningen (SFH, Single Family homes en condo’s:  woningen in grote wijken , met top school districten .

 

Laten we zeggen dat we geïnteresseerd zijn in het investeren in een volledig nieuw gebied, waar we nog niet eerder in hebben geïnvesteerd, en hebben nooit zelf het gebied bezocht. Laten we zeggen dat het gebied zich in een geheel onbekende staat bevindt, en we hebben een lijst met 9463 tax lien certificaten beschikbaar .

 

Stap 1 : we gaan online en vinden een makelaar in dat gebied en we vragen de makelaar deze belangrijke vraag : ” kunt u mij de naam en de postcode geven van de wijk welke de hoogste woningwaarde en het beste school district heeft . ”

 

Stap 2 : we zullen deze postcode zoeken op onze lijst van tax lien certificaten en markeren alle single Family residentiële woningen en condo’s met tax lien certificaten en die onze financiële criteria voldoen ( hoeveel we willen investeren ) .

 

Met slechts deze twee stappen , hebben we in principe uitgesloten alle ongewenste buurten , industriële objecten , waardeloze gronden , en milieukwesties . Waarom ? Omdat eengezinswoningen met de hoogste waarden van woningen niet bestaan in ongewenste wijken, en deze stap elimineert ook industriële objecten en waardeloos land. Bovendien, als er een milieu probleem was , waren de huizen niet gebouwd.

 

Stap 3 : we nemen dan deze gereduceerde lijst door met ons 14 –stappen onderzoeks- proces, dat een combinatie is van online onderzoek, en telefoontjes . Zodra we de informatie op onze checklist van 14 punten hebt verzameld , dan is zelfs een beginnende tax lien certificaat investeerder in staat te beoordelen of het is een goede investering is ja of nee .

 

Vergeet niet, faillissement , IRS pandrechten , en milieukwesties zijn allemaal in te zien bij de openbare gegevens , en worden meegenomen in het 14 stappenplan.

 

Het geheim van het succes steeds een tax lien certificaat investeerder is 1 zin samen te vatten: 14 stappen zorgvuldig onderzoek doen.

Ja, er zijn een aantal risicofactoren verbonden aan het beleggen in tax lien certificaten, maar toch , met de juiste zorgvuldigheids methode worden deze risicofactoren gemakkelijk vermeden .

 

BELANGRIJK : het 14 stappen zorgvuldig onderzoeksproces is niet ingewikkeld, en neemt niet veel tijd in beslag. Het is gewoon een reeks stappen om informatie te verzamelen .

Als je ten minste vier uur per week tijd kunt maken in je agenda, en het hoeft niet tijdens kantooruren te zijn, dan kun je een zeer succesvolle tax lien certificaat investeerder worden .

 

Leave a Comment