09 Dec

Om mensen uit te kunnen leggen wat tax liens precies zijn, is soms best lastig. Het is voor veel mensen een totaal nieuw begrip, zelfs voor Amerikanen.

 

Voor ons een reden om de 5 zekerheden van tax liens een op een rijtje te zetten, zodat mensen zelf kunnen beslissen of dit bij hen past.

 

  1. Gegarandeerd

Voordat je een tax lien koopt weet je de maximale looptijd van deze tax lien en weet je of deze termijn bij je investeringsbudget past. Daarnaast bestaat deze methode al ruim 200 jaar en deze methode is dus betrouwbaar is en heeft zichzelf bewezen.

 

  1. Return on investment

Wat de opbrengst zal zijn voor jou in de looptijd van de lien is vooraf bekend. Voor je gaat bieden op de veiling heb jij je laagste bod bepaald van wat jij acceptabel vindt. En als je kiest voor een OTC lien, dat krijg je het maximale rentepercentage.

 

  1. Looptijd

Bij het bepalen van je strategie kies je voor die staten die een maximale looptijd hebben van de lien, die bij jou past. Er zijn staten die een half jaar looptijd hebben en er zijn er die drie jaar hanteren. Keus genoeg!

 

  1. Onderpand:

Bij het onderzoeken van de tax lien kom je uit bij het onderpand, de woning of grond. Een lien is pas interessant om te kopen als het onderpand waardevol genoeg is.

 

  1. Beschikbaarheid

Informatie over liens kun je makkelijk vinden en ook het kopen van een lien kan geheel online. Veilingen zijn steeds meer online en dus ook meer en meer bereikbaar en gemakkelijk. Er is elke maand wel een lien veiling te vinden, met duizenden (en meer) liens. Er zijn dus altijd volop liens om uit te kiezen!

 

Zet nu samen met ons je eerste stappen

Deze strategie is eenvoudig toe te passen, maar het aanbod kan overweldigend zijn. Wij hebben ervaring en kunnen je helpen om de fouten die wij maakten, niet te maken. Dat zal je vele malen effectiever laten zijn.

 

Ook werken wij samen met bedrijven die voorafgaande aan de veiling de lijsten al doorlopen en je dus kant en klaar op een presenteerblaadje aanbieden. Dat is voor veel drukke investeerders een prachtige oplossing.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van deze lijsten en veilingen, dan kan dat via onze website of via onze besloten facebook groep.

 

Garanties

We kunnen je geen garanties geven dat je veel geld zult verdienen met tax liens, maar we garanderen je wel dat het succes alleen maar afhangt of je ermee aan de slag gaat of niet! Je zult er wel wat voor moeten doen, maar we hebben het al makkelijk voor je gemaakt!

 

1 Comment

  • Site June 10, 2016 at 11:00 am

    Meer dan 80 procent van de ondervraagden laat weten dat de lage spaarrentes een reden zijn om te gaan beleggen. Andere redenen die genoemd worden zijn vermogensopbouw voor later, inflatie en belasting en onzekerheid over het pensioen.

    Reply

Leave a Comment