20 Dec

Er zijn altijd obstakels op de weg naar succes. Altijd en overal zijn er bergen en dalen die men tegenkomt en die zorgvuldig en vastbesloten overwonnen moeten worden met een wil om nooit op te geven. Volg de weg van de weerstand als je succesvol wilt zijn, want het alternatief is doorgaan met je huidige manier van leven waarvan je misschien vindt dat het beter kan. Misschien wil je graag met je baan stoppen? Of een betere manier vinden om te investeren? Het investeren in tax liens en tax deeds vraagt wel om deze vaardigheden. Met dat in het achterhoofd noem ik de 4 grootste hindernissen die je waarschijnlijk tegenkomt. Dus als je besloten hebt de sprong te wagen, dan is het goed om te weten hoe je hindernissen kunt overwinnen!

  1. Geen geld – Dit is een makkelijke: de investering die je nodig hebt voor tax liens is niet heel groot. Dit geldt voor veel tax deeds ook. Wat is de gouden regel is echter: ga eerst voor de deal, het geld komt later. Zolang je weet hoe je deals kunt vinden, zal het geld zal naar je toe komen. Beleggers zullen je graag willen helpen om daarnaast hun vermogen te laten groeien. Bij elke transactie blijft je investeringskapitaal groeien, zodat je snel verder uit kunt breiden.
  2. Geen tijd – Je kunt tax liens en tax deeds onderzoeken op elk moment van de dag. Als je maar zeer weinig tijd hebt zult je je willen richten op staten en counties die online veilingen doen. Als je dat ook niet lukt ga dan voor de “over the counter”, zodat je geen-tijd beperking hebt. Je moet tijd maken als je je inkomen wilt vervangen, maar als je begint bij slechts een paar uur per week, is dat voldoende.
  3. Nee-zeggers – Je zal niet altijd de steun van familieleden of vrienden hebben bij het starten van een nieuwe onderneming. Dit komt door angst voor het onbekende. Het zou verstandig zijn om met ze te gaan zitten en te bespreken hoe je een business gaat opzetten en ze uitleggen dat je niet een hoop onzin wilt gaan doen. Er is een minimaal risico en niet te vergeten de mogelijkheid om uit te breiden in de nabije toekomst. De uren zijn flexibel!
  4. Geen vertrouwen – Het ontbreken van vertrouwen om van start te gaan kan een van de moeilijkste hindernissen zijn. Neem een rustig moment om na te denken over het vertrouwen van jezelf en de manier waarop je niet verder komt. Wat weerhoudt je en wat heb je nodig om verder te gaan? Je ‘waarom’ is precies wat je voortbeweegt om een verandering teweeg te brengen in je leven. Is het liefde voor je gezin? Of je verlangen om te reizen en te vervullen dromen? Wat het ook is, je moet een manier vinden om dit doel voor ogen te houden en niet toestaan dat je gaat twijfelen.

Hoewel er altijd hindernissen zullen zijn weet je nu hoe je de belangrijkste kunt overwinnen en je toekomstige pad helder te zien. Pak je toekomst in eigen hand terwijl je geniet van je kleine successen onderweg.

Op jouw Succes!

Ina Wessels Taxlien.nl