Dit is de 6e video van de 7-daagse cursus “Investeren met Tax Lien Certificates”, die we je gratis en geheel vrijblijvend aanbieden.
 
In deze video bespreken we de meest gestelde vragen die elke keer weer terugkomen. Uiteraard geven we er ook antwoord op! Heb je een andere vraag? Laat het ons weten door je vraag via het formulier hieronder door te geven.
 
Veel succes!
 
Wim Coster & Ina Wessels
 

 

12 Comments

 • Ilse March 9, 2015 at 7:42 am

  Wederom een goede uitleg, die veel verhelderde. Ik heb begrepen dat voor het investeren met deeds de oprichting van een LLC het meest handige is. Kun je ook investeren als prive-persoon? Wat zijn daarvan de mogelijke risico”s ?

  Reply

 • Mariska December 9, 2014 at 8:45 am

  Dag Wim en Ina,
  Dank voor de waardevolle informatie. Het zou mij het meeste helpen om zo’n tax lien investering samen te doen om zo kennis en vaardigheden in een zo kort mogelijke periode te verkrijgen. Ik vind het fijn omdat onder ‘toezicht’ van mensen zoals jullie toe doen die al ervaring hebben zodat je niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

  Geven jullie in januari weer cursussen meer in het westen van Nederland?

  Met groet, Mariska

  Reply

  • Wim Coster December 10, 2014 at 8:54 am

   Dag mariska,

   Jazeker geven we ook volgend jaar weer cursussen. Alleen zullen deze er wat anders uit zien dan dit jaar. We gaan de cursus op splitsen. De cursus van december en januari 2015 zijn de laatste in de oude stijl en waarin alles is gebundeld. Er zijn nog enkele plekken vrij. Zie voor de juiste data ook onze event calender http://taxlien.nl/events/

   Wim Coster

   Reply

 • A.H.Post October 24, 2014 at 9:31 am

  Wim en Ina,
  Zo als jullie zien, was het me niet mogelijk, om elke dag een video te zien, en een comment te plaatsen.
  Wel heb ik reeds de websites van een aantal counties geraadpleegd.
  Ook in deze video, hebben jullie op diverse vragen een helder antwoord gegeven.
  Toch nog even een vraag over het laten bezichtigen van een woning.
  Wie kun je daar voor benaderen, en wat gaat me dat per woning kosten?
  Is ook no cure no pay mogelijk, dus een percentage van de ontvangen rente betalen?

  Om te beginnen, en om het uit te testen, hoeveel geld ben je in het algemeen kwijt om een LLC , een E.I.N. nummer en een bankrekening , en een adres in de U.S.A. te krijgen?
  En moet je dan eerst op zoek naar een adres?

  Reply

  • Wim Coster October 24, 2014 at 2:25 pm

   Dag Els,

   Fijn dat je in ieder geval zo ver gekomen bent. Wat betreft je vragen.
   Je kunt verschillende mensen vragen om een woning te bezichtigen. In ons netwerk hebben wij verschillende mensen die werken op op no cure no pay basis, vaste tarieven of een percentage van de winst.

   Voor het opzetten van een LLC inclusief een EIN nummer inclusief een adres in de USA ben je ongeveer $ 450 kwijt. Om je postadres en dergelijke te houden ben je ongeveer $ 15 per maand kwijt. Dit is dan een postadres dat de post digitaal naar je doorstuurt. Een bankrekening openen is in principe gratis. De bijdrage aan de bank voor bankkosten zijn ongeveer $ 15 per maand of je moet een saldo hoger dan $ 3000 hebben.

   Wim Coster

   Reply

 • Gert-Henk October 23, 2014 at 9:23 am

  Hoi,

  als ik een Tax lien wil kopen, komen er dan ook eerst nog andere onkosten overheen,
  dan als alleen, zoals in het filmpje 17 dollar?

  Reply

 • Monique Hendriks October 7, 2014 at 12:01 pm

  Het eea is tot zo ver helder. Ik heb even een andere vraag. Met hoeveel cursisten zijn wij aanstaande zaterdag 11 oktober? Mvg Monique

  Reply

 • Julia April 14, 2014 at 11:27 am

  Ik heb gezocht op de site naar de ‘investment bible’ maar kan hem niet vinden. Ook zie ik dat op de site hier en daar om een password gevraagd wordt om in te loggen om toegang tot informatie te krijgen. Is dit voor cursisten die verder met jullie gaan?

  Reply

  • Wim Coster April 18, 2014 at 8:45 am

   Hoi Julia,

   Dat klopt. Wanneer je coaching zou willen of dat je je verder zou willen specialiseren in het investeren in Tax liens dan krijg je ook toegang tot onze site met heel veel informatie. Op 25 april aanstaande is er weer een webinar. Als je dan aanschuift kun je antwoord krijgen op al je vragen.

   Reply

 • Moses March 22, 2014 at 4:55 pm

  Beginnen met een groep investeerders om samen te investeren om een gevoel ervan te krijgen lijkt me leuk. Tegelijkertijd kunnen we op die manier ook meer investeren.

  Bedankt voor de info!

  Reply

  • Wim Coster April 8, 2014 at 10:32 am

   Samen investeren werkt altijd goed. Het maakt je enthousiast en zorgt ervoor dat je actief blijft. Daarnaast kun je taken verdelen. Wij hebben een aantal succesvolle investeringen met andere gedaan.

   Reply

Leave a Comment