Dit is dag 4 van de 7-daagse gratis cursus “Investeren met Tax Lien en Tax Deeds”.
 
Vandaag gaan we het hebben over het verschil tussen een Tax lien en een Tax deed.
Beide strategieën geven hoge rendementen. Het is maar net welke vorm het beste bij jou past.
 
Na deze video kun je een goede keuze maken welke strategie voor jou gaat werken.
 
Veel succes!
 
Wim Coster & Ina Wessels
 
Ps: Welke strategie heeft jouw voorkeur? Laat het ons weten door hieronder je antwoord door te geven!
 

 

45 Comments

 • nelida cathalina April 2, 2016 at 3:39 pm

  Ik zou gaan voor taxlien certificate
  moet je inschrijven in usa om taxlien certificate te kopen?

  Reply

  • Wim Coster June 12, 2016 at 5:16 pm

   Hallo nelly
   Er zijn meerdere manieren om te starten met Taxlien Certificates. Je kunt bijvoorbeeld een LLC starten en van daaruit de aankopen doen, maar bij een Taxlien certificate kun je zelfs als prive persoon aankopen. Mocht je ermee van start willen gaan, dan leggen we in onze cursus helemaal uit hoe je dat zo goed mogelijk regelt.

   Reply

 • Wim Koenes April 10, 2015 at 12:58 pm

  zojuist les 4 gehad Ook wat deze les betreft weer zeer helder uitgelegd.
  Mijn 1e voorkeur zou gaan naar een tax deed ,dus aanschaf woning om een beetje inzicht te krijgen in de kosten zou ik graag willen weten over wat dat gemiddeld genomen moet gaan kosten.
  Ik heb begrepen dat de huidige eigenaar nog 2 jaar mag blijven wonen en welke staat laat hij de woning achter hoe wordt dat gecontroleerd.
  Wat gebeurd er met de woning als ik plots kom te overlijden.
  Verder zou ik graag een workshop bezoeken waar worden deze gehouden en wanneer.

  Reply

  • Wim Coster April 20, 2015 at 7:52 pm

   Dag Wim,
   Nadat een woning met een deed is verkocht of na afloop van een lien moet de eigenaar meestal meteen de woning verlaten. Er zijn hierop uitzonderingen. Wanner je zou komen te overlijden en de woning staat op een llc blijft deze van de llc.

   Kijk even op onze website om de workshops te bezoeken.

   Groet,

   Wim

   Reply

 • max April 7, 2015 at 9:55 pm

  weer bedankt allebei voor de heldere uitleg. Misschien heb ik het gemist, maar waar staat LLC voor? Het QRP verhaal klinkt mij aantrekkelijk in de oren! Voor wat betreft mijn keuze zou ik vooralsnog voor de Tax Liens gaan, in het kader van verhogen van mijn passieve inkomen op middellange termijn , zeg 5-10 jaar. Hoewel ik het wel aan zou durven om Tax deeds te doen, heb ik daar denk ik niet de tijd voor.
  Kunnen jullie trouwens iets zeggen over de gemiddelde tijdsbesteding voor liens en deeds?

  Reply

 • Kristof March 17, 2015 at 7:08 pm

  Ik zou graag een Tax Deed willen op een huisje in South Beach. Het is al jaren mijn droom om daar te wonen. Ik hoop dat het niet te duur zal zijn voor mij.

  Reply

 • Bart Boone March 10, 2015 at 6:12 am

  -Op dit moment twijfel ik, nog maar een lange termijnstrategie lijkt me het slimste, dus de liens lijkt voor mij de beste optie. Laag instappen, het spel leren kennen hoe he loopt en dan zo mogelijk voor deeds gaan bij zekerheid?
  -Als ik het eigendom schenk aan een goed doel verdien ik hier dan altijd beter op, of kan het gebeuren dat ik er meer op verlies dan win?

  Voor de rest word het allemaal duidelijker, en heb ik er meer zin in op er aan de beginnen, bedankt voor de goede uitleg.

  Reply

 • Ilse March 6, 2015 at 9:55 am

  Op dit moment lijkt een lange termijnstrategie, dus de liens, voor mij de beste optie. Laag instappen, het spel leren kennen en dan zo mogelijk voor deeds gaan. Het bezit van eigendom in ander land lijkt mij erg lastig. En ik heb ook geen zicht op de kwaliteit van het Amerikaanse eigendom vanuit Nederland.
  Is het mogelijk om de aanvraag EAN, bankrekening en LLC vanuit Nederland te doen? Of is een persoonlijk bezoek alleen mogelijk?

  Reply

 • Wim Plantinga January 8, 2015 at 8:39 pm

  Hi again,

  Hoe zorg ik er voor dat ik alleen in de USA belasting betaal voor transacties met tax liens en tax deeds. Dat wil zeggen zonder QRP.

  Reply

 • Wim Plantinga January 8, 2015 at 8:31 pm

  Hallo Ina en Wim

  1. Wat is de hoogte van de inkomsten belasting op basis van een LLC.
  2. Wat is voor jullie de drive om deze investeringsmogelijkheden in Nederland bekend te maken en wat is de financiële compensatie voor jullie zelf van ald eze inspanningen.

  Reply

  • Wim Coster January 11, 2015 at 1:38 pm

   Dag Wim,

   De income tax in US varieert van 10 tot 39,9% afhankelijk van de hoogte van het inkomen. Wanneer je de winst in een LLC in de US laat zitten betaal je 35% VPB na aftrek kosten en wanneer je jezelf een managementfee in NL uitbetaald is het belastbaar in de winst in NL en dus via de VPB 25% na aftrek kosten.

   Onze drive is dat wij anderen ook willen attenderen op deze mogelijkheid voor het verkrijgen van een passief inkomen danwel je rendement op je geld te verhogen. Wat betreft de 7 daagse gratis cursus, het e-book, workshops, de meeste webinars of alle vragen die wij online en off line beantwoorden, hiervoor krijgen wij niets. Dit is gratis en voor nu houden we dat ook zo. Wij zijn van mening dat je met die informatie kunt starten met het investeren met tax lien en deeds.

   Ons verdienmodel op dit moment, want dat is denk ik wat je wil weten, zit hem in de 2 daagse cursus (http://taxlien.nl/2-daagse-cursus-voor-2-personen-in-groep-zonder-coaching/) die we geven waarin wij mensen helpen om daadwerkelijk een passief inkomen op te bouwen. Wij hebben al meerdere jaren ervaring en kunnen jou helpen dit direct om te zetten in rendement op je geld, hierdoor maak je direct een sprong in de tijd en krijg je de toegang tot onze website waar erg veel informatie en links naar allerlei veilingen etc staan. Daarnaast geven wij mensen die willen investeren met tax lien en deeds coaching (http://taxlien.nl/coachingspakket/) en niet te vergeten geven wij een boek (http://taxlien.nl/rijk-worden-zonder-risico/) (binnenkort boeken) uit over het onderwerp.

   Wim Coster

   Reply

 • Cathy January 6, 2015 at 1:21 pm

  Hoi Wim & Ina,
  Weer heel veel info duidelijk op een rijtje.
  Je strategie wordt grotendeels bepaalt door je je beschikbare investeringsbedrag. Begin je met $1000 of met $10,000.
  Als je slechts een klein bedrag hebt begin je met TLCs om je vermogen op te bouwen en je zou je eerste TLC al kunnen kopen terwijl je spaart tot je weer genoeg hebt vr je volgende. Voor een TD heb je al snel $5k tot $10k nodig om je eerste kosten te dekken vooral je passief inkome gaat genereren
  Ik zou gaan voor een
  1) een LLC met focus op TDs om passief inkomen op tebouwen
  2) een QRP met focus op TLCs, waarbij een deel van je winst terug investeert via de QRP en deel overbrengt nr je LLC zodat je een nieuw cashflow genereett vr je volgende TD.
  Grrotste uitdaging met TDs is dat je eigenlijk je cash vast zet in een lange termijn investering (passief inkomen)waardoor je minde beschikbaar kapitaal hebt om opniew te investeren tenzij je het huis kunt verkopen mr dan heb je geen passief inlomen.

  Nog bedankt vr de uitnodiging vr de webinar mr die is voor mij om 3 uur ochtends, gaan jullie het ook on-line ztten.

  Groetjes uit het warme Perth ( het was vanddag & gistern 40 graden)
  Cathy

  Reply

  • Cathy January 8, 2015 at 1:53 pm

   Wim,
   Ik ben aan mijn 2e luister ronde bezig, deze keer met aanteken boek erbij.
   Weet niet zeker, maar volgens mij had ik het TD process verkeerd begrepen ofwel heb je daarin 2 aparte strategieen;
   1) snelle kapitaalopbouw dr property snel weer te verkopen
   2) passief inkomen opbouwen dr te verhuren of lease option
   Klopt dat? Dus eigenkijk heb je 3 verschillende strategieen?
   In redeemable states: het lijkr of je gedurende die redeem periode vrij weinig met de property kunt. Als je niet mag verhure/ dr verkopen heb je toch i.e. 2 jaar lang alleen mr lasten & geen benefits. Vaste kosten vr een huis kunnen behoorkijk oplopen. Speculeer je dan puur op behalev van de FMV in verkoop na redeem periode?

   Gaan jullie het boek ook digitaal aanbieden vr ipad?

   Cathy

   Reply

  • Wim Coster January 8, 2015 at 7:54 pm

   Dag Cathy,
   Leuk om te zien dat je zo actief en serieus bezig bent. Met TD’s heb je inderdaad een groter rendement en kun je meerdere strategien gebruiken.
   Aankopen van een deed en meteen weer verkopen (as is);
   Aankopen van een deed een klein stukje rehab en verkopen;
   Aankopen van een deed en verhuren;
   Aankopen van een deed en verkopen via leaseoptie

   In Taxes mag je wel verhuren tijdens de redeemable periode. Bij alle andere remeemable staten mag dit inderdaad niet. Dus dan speculeer je op de hoger FMV. Het is overigens wel zo dat wanneer de woning wordt gereemed de eigenaar ook je overige kosten en vaak ook rente moet vergoeden.

   We gaan het boek waarschijnlijk ook digitaal aanbieden.

   Mocht je behoefte hebben aan een cursus in Perth dan komen wij daar graag heen natuurlijk 🙂 Wellicht zijn er nog meer mensen geinteresseerd.

   Groeten uit het Koude Nederland.

   Wim Coster

   Reply

  • Wim Coster January 8, 2015 at 8:12 pm

   Dag Cathy,

   Je hebt gelijk dat je geld wat je in een deed steekt vastzet. Aan de andere kant wanneer een deed van $11.000 uiteindelijk $ 71.000 opbrengt rendeert je geld erg goed. Daarnaast brengt elk huis je circa $6000 per jaar op. Dit geld kun je weer gebruiken om te investeren. Zo kun je snel je passief inkomen gebruiken om een capital gain te behalen.

   De webinar nemen we ook op en ik zal je een link sturen.

   Groeten uit het natte en koude Nederland.

   Wim Coster

   Reply

 • roel January 5, 2015 at 8:37 pm

  ik blijf de cursussen volgen, en daarna neem ik pas een beslissing met vr.gr. roel

  Reply

 • A M Faber January 3, 2015 at 3:44 pm

  Ik ga voor de liens. Maar heb niet veel tijd om het e.e.a. zelf uit te zoeken. Bestaat de mogelijjkheid dit via jullie te doen?

  Reply

  • Wim Coster January 3, 2015 at 6:22 pm

   Hallo,

   We zijn hier wel mee bezig maar op dit moment is dat nog niet mogelijk. Het is echter wel belangrijk dat je weet wat je wil en wat je doet. Het is daarom verstandig de gehele cursus te volgen zodat je weet waar je aan begint.

   Wim Coster

   Reply

 • geert January 3, 2015 at 10:05 am

  beste,

  ik zou graag finacieel vrijheid creeren
  is dat mogelijk met deze beide sytemen
  is mogelijk dat jullie voor mij alles in orde maken
  en wat is kost prijs bv opstarten van llc
  ik zie dat niet zitten tot mij 65 jaar te gaan werken
  misschien is dit de oplossing
  zonnige groeten

  Reply

  • Wim Coster January 3, 2015 at 6:20 pm

   Dag Geert,

   Financiel vrij zijn betekent, volgens onze definitie, dat je passief inkomen groter is dan de je kosten. Je kunt heel goed een passief inkomen opbouwen met behulp van deeds of liens. Het is dus zeker mogelijk met zowel liens als deeds. Met elk afzonderlijk maar ook in combinatie met elkaar. De opstart van een LLC is vrij eenvoudig. De eerste kosten bedragen ongeveer $ 450 en daarna jaarlijks circa $ 150. Dit regel je met een Amerikaans bedrijf. Daar kunnen we je eventueel mee assisteren.

   Wim Coster

   Reply

 • ingrid torrekens November 15, 2014 at 4:46 pm

  Bij mij zou de keuze in eerste instantie tax liens zijn. Dit heeft te maken met het feit dat ik op dit moment geen zicht heb op de juridische en praktische gevolgen welke huizenbezit in elk van de Amerikaanse staten met zich meebrengt.
  Mocht ik een concretere kijk hierover hebben dan zal ik pas de keuze kunnen maken om eventueel ook voor tax deeds te gaan.
  Het is interessant om te horen hoe fiscaal aantrekkelijk deze winsten in de US kunnen gegenereerd worden.
  Echter het principe is dat men belasting betaald in het land waar men resident is ongeacht of men al dan niet belastingplichtig is in de US.
  Ik ben resident in Spanje. Benieuwd hoe de Spaanse staat hiermee zou omgaan.

  Reply

  • Wim Coster November 30, 2014 at 4:13 pm

   Dag Ingrid,

   Ik ken de Spaanse fiscale wetgeving onvoldoende om je hier een goed advies over te kunnen geven. Over waar je welke en hoeveel belasting betaald is nog wel het een en ander te zeggen.

   Wim Coster

   Reply

 • Ed October 24, 2014 at 11:50 am

  Ik wil voor tax deeds gaan. Ik denk dat ik daarmee mijn vermogen het snelst kan laten groeien. Weer een heldere cursusaflevering. Wat een mogelijkheden! Dank daarvoor.

  Reply

 • Paul October 21, 2014 at 7:53 pm

  Hallo Wim en Ina,
  Ik zou willen beginnen met Tax Lien; bekendheid krijgen met hoe zaken werken, LLC, QRP en dergelijke.
  Het liefst bouw je een bedrag op en wel belastingvrij. bijvoorbeeld via QRP. Als je na b.v. 5 jaar een bedrag laat vrij komen voor een andere investering ergens in Europa, hoeveel % belasting moet je dan betalen? en geldt hier het Europees of Amerikaans stelsel?
  Groet, Paul

  Reply

  • Wim Coster October 22, 2014 at 7:56 pm

   Dag paul,

   Dat is niet zo eenvoudig te beantwoorden. Wanneer je een bedrag uit je onderneming in de US laat uitkeren valt dit waarschijnlijk onder divident en betaal je daar in NL en in de US een bedrag over. Wanneer je een onderneming in Nederland hebt kun je ook een managementfee door belasten of je kunt jezelf op de loonlijst zetten. Er zijn ook constructies mogelijk via Cyprus en dergelijke. Wij zijn echter tax lien specialisten en (nog) geen belasting specialisten. Belangrijk is om goed naar je persoonlijke situatie te kijken. Wanneer je dat interessant vindt kan ik je in contact brengen met een fiscalist die veel over deze materie weet.

   Wim Coster

   Reply

 • A.H.Post October 17, 2014 at 12:55 pm

  Wim en Ina,
  Ik vind de omloopsnelheid van het in te leggen geld belangrijk.
  En omdat jullie zeggen, dat je bij liens meestal langer op je geld moet wachten dan bij deeds, denk ik nu dat ik beter me meer op deeds kan ga richten. Daar komt bij, dat in de meeste gevallen, de huidige eigenaars nadat ze gehoord hebben dat er en deed verkocht is, alsnog hun belasting zullen betalen.
  Kun je als eigenaar van een LLc dus ok een QRP hebben?
  Of hevel je de opbrengsten van je LLc over naar de QRP?

  Reply

  • Wim Coster October 17, 2014 at 1:11 pm

   Dag Els,

   Het klopt dat de omloop snelheid van Liens soms langer is en dat 99 % van de liens inderdaad gereemed wordt.
   Een QRP staat in principe los van een LLC. In een QRP kun je een pensioen opbouwen en met dit geld mag je belastingvrij beleggen mits het in de QRP blijft.

   Wim Coster

   Reply

   • Mariska Langeveld December 8, 2014 at 9:10 pm

    Beste Wim en Ina,
    Ik zal in eerste instantie willen gaan voor de tax liens daar ik op dit moment nog niet een huis zou willen bezitten en alles wat daarbij komt kijken. Voor mij werkt het het beste eerst een vorm goed uit te zoeken en te beheersen en wanneer je dat begrijpt en ook succes boekt zeg ik misschien wel ja op de de volgende stap.

    Een QRP mag je pas vanaf je 55ste levensjaar beginnen. Ik ben nog geen 55 maar ik zou toch wel graag iets aan mijn pensioen willen doen. Zijn er nog andere mogelijkheden voor jonger dan 55?

    Dank voor jullie uitleg en ik kijk uit naar de volgende video.

    Reply

    • Wim Coster December 10, 2014 at 8:58 am

     Dag Mariska,

     Een Qrp mag je al opstarten, bij wijze van spreken,van je eerste levensjaar. Met het geld wat daarin zit kun je investeren of beleggen en over de winst (als die weer teruggaat in de QRP) hoef je geen belasting te betalen. Wanneer je het geld voor je 55ste eruit haalt betaal je hier inkomsten belasting over volgens het normale tarief. Wanneer je het er na je 55ste uithaalt betaal je hier slechts 12% over.

     Dus je kunt zeker een QRP voor je 55ste opstarten en zou investeren in je pensioen.

     Wim Coster

     Reply

 • Rita October 13, 2014 at 12:45 pm

  Dag Wim,
  Ik vind dit heel interessant maar ik zou in 1e instantie voor taxliens gaan en misschien later beiden doen. Ik heb gisteren wat gegoogeld en jij melde bij de 1e video dat er verschillende investeerders kunnen zijn voor een taxlien en dat de eerste altijd zeg maar een voorkooprecht heeft maar volgens een taxlien advisor moet je als je de eerste bent ook de daaropvolgende liens kopen van de eigendom omdat de nieuwe investeerders voorrang hebben.
  Groetjes
  Rita

  Reply

  • Wim Coster October 13, 2014 at 1:26 pm

   Dag Rita,

   Wanneer je de eerste lien hebt gekocht heb je als eerste het recht om de foreclosure op te starten. Het is niet zo dat nieuwere liens ook nieuwere rechten hebben. Wanneer het jaar waarvan jij de lien hebt zou worden afgelost, krijgt alleen jij je inleg plus rente. Het kan wel zo zijn dat een bepaalde staat van je vraagt om wanneer je de eerste lien hebt gekocht ook de opvolgende liens te kopen. Dit is echter niet bij alle staten zo. Zie ook dit artikel http://taxlien.nl/6-dingen-die-je-moet-weten-over-tax-liens
   Het is dus niet zo dat nieuwe lien kopers voorrang hebben.

   Wim Coster

   Reply

 • Nico October 12, 2014 at 11:35 pm

  Reuze interessant zo als altijd.

  Maar ik zo ook dat het erg belangrijk is je zaken goed op orde te hebben en niet gewoon een zaak is van domweg doen.

  Mijn vraag is wat voor gevolgen het hebben van een bedrijf in Amerika kan hebben voor je situatie in Nederland of Belgie. Je belastingaangifte ed
  Mocht je je baan kwijt raken dan lijkt het mij gevolgen te kunnen hebben voor ww-uitkering je bent dan niet meer puur werknemer. En dan wordt het in eens toch een serieuze zaak ipv gewoon maar aan de slag gaan met Tax Liens of Deeds. PARTTIME ONDERNEMER of Bijberoep

  Hoe zit het dan in Amerika t.a.v. de eisen voor het als bedrijf zijnde voeren van een degelijke administratie en jaarbalans ed.

  Ik ben benieuwd…

  Ik ben er allang uit dat ik ga voor Redemable Tax Deeds na grondig onderzoek in het ergste geval een huis te bezitten dat vele malen meer waard is dan de investering. En in het gewenste geval binnen 6 maanden 25% rendement op mijn investering of binnen 2 jaar nog eens 50% extra rendement. Met de juiste strategie die ik nog moet uitvinden dan zou ik technisch gezien 300% rendement kunnen maken mocht elke investering binnen 1 maand redeemen. Mocht zeg ik erbij maar zou technisch mogelijk zijn, nu nog de praktijk:)

  Groetjes,

  Nico

  Groeten,

  Nico

  Reply

  • Wim Coster October 13, 2014 at 8:11 am

   Dag Nico,

   Je zaken goed regelen is zoals altijd heel belangrijk en dat geld ook voor het investeren in tax lien certificaten. Het is dan ook belangrijk om jezelf goed te informeren en een goede strategie uit te stippelen die is afgestemd op je eigen situatie. Wanneer je daar vragen over hebt zullen wij ze proberen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wat betreft het hebben van een LLC in Amerika zijn daar al een aantal artikelen over geschreven. Wellicht dat deze antwoord op je vragen geven.

   Wim Coster

   Reply

 • conny October 11, 2014 at 9:22 pm

  Ik sta versteld van de mogelijkheden en kan bijna niet geloven dat het zo makkelijk is zoals jullie uitleggen.
  Het lijkt mij nog heel erg moeilijk om dit ook echt allemaal uit te gaan voeren. Maar interessant is het zeker. Ben er nog niet uit welke strategie maar heb gevoelsmatig wel al een lichte voorkeur voor de een of de ander. Hoop in de volgende video’s meer inzicht hier in te krijgen.

  Reply

  • Wim Coster October 12, 2014 at 6:58 pm

   Hallo Conny,

   Tja ik kan het helaas niet moeilijker voor je maken 🙂 Natuurlijk moet je wel wat werk doen om de juiste lien of deed te vinden. Maar dan kun je ook een goede portefeuille opbouwen. Wellicht krijg je bij de andere video’s nog meer inzicht en je bent natuurlijk van harte welkom op de gratis workshop op 17 oktober in Best. Zie onze website.

   Reply

 • Jack October 11, 2014 at 7:07 pm

  Goedenavond Ina en Wim,
  Als ik taliëns koop (mijn voorkeur) dan kan ik dat betalen via een bankrekening in de US. Bij de fiscus moet ik in mijn aangifte mededelen dat ik in de US een rekening heb, waar ik een X bedrag op heb gestort. Als ik winst maak, dan dien ik dat ook in mijn aangifte te vermelden. Ik betaal dus altijd 1.2% rendementsheffing over dit bedrag. Ook als ik een LLC zou hebben moet ik dat als Nederlandse belastingplichtige op te geven. Eerlijk gezegd (mijn mening inzake kan wijzigen) zie ik dus niet het nut van een LLC of QRP in, want belasting betaal je altijd. Over de winst uit vermogen betaal je geen loon-of inkomstenbelasting. De reden dat mijn voorkeur naar tasliens gaat, is het feit dat men zich niet bezig hoeft te houden met die problemen die het ( buitenlands bezit) nu eenmaal met zich meebrengt. Dat wil niet zeggen dat als er een gelegenheid komt, waarbij men voor de kosten van een taxlien en eventuele belastingen plus afkoop andere taxliens eigenaren, een huis kan verkrijgen en direct dit kan verkopen, hier geen gebruik van gaat maken. Gaarne jullie reactie en jullie moeite wordt door ons bijzonder gewaardeerd. Vriendelijke groet Jack

  Reply

 • P.B.Piepers October 11, 2014 at 5:29 pm

  Als ik in tax liens handel en bv 18% rente genereer is dat dan belastingvrij?

  Reply

 • Kees van der Meer October 10, 2014 at 2:29 pm

  Goede middag,mijn voorkeur gaat uit naar Tax Liens en later na wat ervaring trekt een hogere opbrengst mij wel aan,ik vewacht nog wat meer info.tot heden is de uitleg helder.Bedankt vr gr Kees van der Meer

  Reply

 • Wim Coster April 18, 2014 at 8:50 am

  Een QRP kun je altijd opstarten en vanaf 55+ kun je daar meteen je geld fiscaal aantrekkelijk uithalen. De risico’s met betrekking tot tax deeds kun je afdekken door woningen in een aparte llc te plaatsen. Maar hier kunnen we het verder nog wel eens over hebben. Kijk ook eens op http://www.coweinvest.com voor allerlei achtergrond informatie.

  Reply

 • Julia April 12, 2014 at 12:04 pm

  Ik vind het nog steeds moeilijk om een keuze te maken Tax Liens of Tax Deeds en dit heeft ook met mijn leeftijd te maken. Zo is mijn vraag o.a. of ik uit een QRP ook regelmatig geld kan opnemen of kan een 65-plusser geen QRP meer ‘aanschaffen”? Aan de ene kant wil ik geen stress en aan de andere kant heb je bij Tax Deeds eerder winst. Ook zou ik nog meer over de risico’s willen weten betreffende mijn persoonlijke aansprakelijkheid, ook bij een TLC. Dit wordt in de volgende les behandeld zoals ik het begrijp. Ik wil eerst alle lessen afwachten voordat ik mijn strategie bepaal en zou dan graag advies van jullie hebben.

  Reply

 • Moses March 21, 2014 at 1:05 am

  Meest interessante zou ik de tax deeds vinden. wachten op rente met liens is mij te saai. Een woning om te bezitten en te verkopen is veel leuker.

  Bedankt voor de uitleg!

  Reply

 • Nursen January 10, 2014 at 10:15 pm

  Ik ging ervan uit dat er in elke Staat / County Tax Deeds en Tax Liens worden aangeboden, dit kan dus verschillend zijn per Staat, handig om te weten 🙂
  Ik ga als eerste voor de Tax Deeds, dit is om zo snel mogelijk de schulden af te lossen en zodra ik deze fase voorbij ben ga ik in allebei investeren (Tax Deeds en Tax Liens), dit is omdat ik vrijheid wilt, dus nooit meer voor een werkgever werken, maar voor mijzelf!

  Reply

Leave a Comment