30 Jul

Ik heb deze vraag de afgelopen weken nogal vaak gehoord.  Van familie, vrienden en bekenden, bij mijn klanten en “in het wild”.

Hoe verrassend was het voor mij toen ik vorige week een oud-collega sprak. Zij heeft goed een jaar geleden het juk van de loonslaaf van zich afgeworpen en werkt sindsdien in en aan haar eigen bedrijf.  Zij vertelde me, dat zij voor het eerst in meer dan 20 jaar NIET aan vakantie toe was! En er meteen lachend achteraan zei, waarheen ze binnenkort op vakantie gaat.

 

Op dat moment besefte ik, dat ik ook al een paar jaar NIET meer aan vakantie toe ben. Wat niet wegneemt dat we de laatste jaren nog steeds een paar keer per jaar het vliegtuig naar leuke bestemmingen hebben genomen. En ik realiseerde me ook, dat we sinds een paar jaar steeds vaker een weekendje op pad zijn. Gewoon, omdat het kan!

 

Wat ik me op dat moment ook ineens realiseerde, was HOE dat mogelijk was.

De reden is dat ik een aantal jaar geleden, net als mijn oud-collega, ben gaan doen wat ik LEUK vond.Dat was overigens niet iets, wat ik toen van het ene moment op het andere wist. Na een zoektocht van een paar maanden waar ik wealthcongressen, seminars, Passive Income Workshops, etc, etc, heb bezocht kon ik mijn keuze maken: VASTGOED! Enkele weken later trof ik interessante informatie over Tax Liens & Tax Deeds in de USA en de mogelijkheid deze cursus te volgen, gewoon in Nederland!

Die 2-daagse cursus staat voor mij aan de basis, dat ik NIET MEER AAN VAKANTIE TOE BEN! Dat wil niet zeggen, dat ik tegenwoordig niets meer doe. Integendeel!

Ik ben volop bezig met Tax Liens en Tax Deeds, het kopen, laten opknappen en verkopen van vastgoed, me verder ontwikkelen op de vastgoedmarkt in de USA, het geven van workshops en webinars, het schrijven van artikelen, het geven van cursussen, het coachen van mensen die de cursus gevolgd hebben en nog wel meer. Mijn uren zijn welbesteed, maar het VOELT NIET meer als werken! Het geeft me meer energie dan dat het me kost. Daarbij groeit mijn kapitaal en is ook een passief inkomen ontstaan. DÁT geeft een pas gevoel van VRIJHEID! De vrijheid om te kiezen en zelf te beslissen. Om te kiezen en te beslissen wat IK wil doen. En vooral wat IK NIET wil of hoef te doen.

Dat is de reden, dat ik NIET MEER AAN VAKANTIE TOE BEN!

Ik wens jullie allemaal en fijne vakantie.

 

 

Wil jij ook op vakantie gaan zonder dat jij eraan toe bent?

Wil je meer informatie over Tax Liens en Tax Deeds?

Neem een kijkje op www.taxlien.nl en schrijf je in voor de

Gratis 7-Daagse Introductiecursus “Investeren in Tax Liens & Deeds”.