20 Feb

Koop Tax Liens Tax -Free Via je Pensioen: QRP

 

Investeren met uw pensioengeld. Voor Nederlanders ondenkbaar, maar in de VS kan dat. Ook al bent u niet woonachtig in de VS, toch kunt u daar een pensioen opbouwen en met dat vermogen belastingvrij investeren.

Steeds meer mensen ontdekken deze efficiënte tool voor het maken van grote winsten. Dat betekent dus dat je geld kunt stoppen in een QRP (een Qualified Retirement Plan) en dat u dat geld kunt gebruiken van uw pensioen-account om tax liens of tax deeds te kopen.

 

Het “geheim” zit in het Plan

 

De sleutel is om het juiste type van pensioenplan te hebben. De meeste Nederlanders hebben genoeg van hun pensioen omdat ze er geen controle over hebben. Een pensioenplan kan een goed investeringshulpmiddel zijn als het wordt begrepen en juist belegd, maar u moet degene zijn die uw eigen account beheert, geef het niet uit handen.

 

Heeft u zich ooit zorgen gemaakt of u wel voldoende inkomen heeft wanneer u met pensioen gaat?

Stel u geeft uw geld in beheer aan een fondsbeheerder. Wie kan er ‘s nachts niet slapen wanneer het geld slechte rendementen haalt? Exact: u!

Het is tijd om uzelf te informeren over uw keuzes .

 

Met een QRP , bent u degene met de touwtjes in handen !

De sleutel is voor u om de beheerder en de trustee zijn, met de juiste omschrijving van uw QRP. Op dat punt kunt u naar een bank en voor het opzetten van een derdenrekening en … ” bingo ” … u heeft een pensioen-account , dat is echt zelf de touwtjes in handen houden.

 

Belastingvrij handelen waarin u maar wilt!

U kunt geld overmaken van uw rekeningen, goud, zilver, vastgoed, aandelen, obligaties en, ja, tax lien certificaten !

 

Nu, dit is slechts een kort overzicht, maar wij kunnen u helpen om alle relevante informatie te verkrijgen. Onlangs hebben wij een webinar gegeven met relevante informatie over het QRP en dat is nu toegankelijk voor u.

 

Webinar QRP Taxlien.nl

 

Wees alert als je praat met een pensioen ” expert” , omdat ze niet graag de QRP aanbevelen. Waarom niet ? Er is geen kosten -structuur opgezet voor hen om geld te verdienen binnen de QRP. Het levert hen niets op.

 

Gebruik ons netwerk QRP

Maak er gebruik van, omdat u vele belastingvoordelen kunt halen uit het QRP!

Laat u goed voorlichten over hoe dat voor u het beste zou werken. Neem contact met ons op en wij brengen u in contact met een expert.

 

Ook kunt op vanaf deze week een ebook downloaden over het QRP.

 

 

Op uw succes!

Ina Wessels

Hier onze contact gegevens.

Leave a Comment