30 Dec

 • By Wim Coster
 • In Nieuws
 • Comments 2

Nu 2014 bijna voorbij is, denk ik terug aan al die keren dat Ina en ik onze doelen vaststelden, evalueerden en onze successen vierden. Wat was het een leuk jaar! We moedigen ook onze studenten aan om doelen te stellen en deze met regelmaat te evalueren, omdat het de start is van een succesvolle onderneming.

We leggen altijd uit hoe en welke methodes wij toepassen om onszelf en onze levens te verbeteren. Hoe we onze doelen stellen en deze ook behalen…. Hoe we het voor elkaar krijgen om het leven te leiden dat we willen. Maar uiteindelijk geldt dat je moet uitzoeken wat voor jou het beste werkt omdat het geen een op een kopie kan zijn. We hopen dat je sommige van onze methodieken hebt kunnen gebruiken of dat je inmiddels gestart bent met het investeren in tax lien of deeds. Misschien heeft het je geholpen om je leven te verbeteren of heeft het je richting gegeven in een pad dat tot verbetering leidt. Wellicht heeft de 7 daagse cursus je geholpen om andere keuzes te maken.

 

Wat afgelopen jaar erg waardevol voor ons is geweest is dat wij heel veel mensen hebben ontmoet en met veel mensen hebben samengewerkt waar we ontzettend veel waardering en respect voor hebben. We hebben veel van onze cursisten geleerd. We zagen mensen dingen doen die wij ook graag wilden bereiken en waren in de gelegenheid om dat te spiegelen en zelf ook toe te passen. Het is geen zaak van alles kopieren maar zoeken naar dingen bij anderen die jou ook kunnen versterken en zorgen dat deze logisch en redelijk in je eigen leven passen. Dat ze eigen worden van jezelf en jou kunnen ondersteunen om je eigen doelen te behalen. Er is geen enkele noodzaak om het wiel opnieuw uit te vinden als je van elkaar kunt leren.

Het was een geweldig jaar! Wij willen dan ook al onze studenten online, in de 2 daagse cursus, de coaching en de investeringsgroepen bedanken voor hun deelname en de wil en toewijding om te leren en dat wij van jullie mochten leren.

We kijken uit naar 2015! Iedereen een geweldige jaarwisseling en tot in 2015.

2 Comments

 • Eric December 30, 2014 at 3:41 pm

  Beste Ina en Wim.
  een jaar geleden hebben we de 2-daagse cursus bij jullie gevolgd.
  Onze eigen start is door omstandigheden wat uitgesteld.
  Wel zijn we op gegeven moment samen met een aantal cursisten van jullie en onder de enthousiasmerende leiding van jullie begonnen. Met deze groep hebben we inmiddels via een Tax Deed een woning gekocht.
  Zelf zijn wij pas begin oktober écht goed van start gegaan.
  Veel investeren en tijd en leren, leren en nog eens leren. Veilinglijsten zoeken, properties selecteren, onderzoek doen, contacten in de USA en uiteindelijk bieden op wat we interessant vonden.
  De eerste veiling was ons niets gegund. De 2e ook niet. De 3e ook niet.
  Je zou kunnen gaan denken:”Dit gaat niet lukken”.
  Wij dachten:”Dit gaat wel lukken. Doorzetten, strategie op enkele punten veranderen.”
  En ja: 17 december was het raak!
  We hadden onze eerste Tax Deed pand binnen.
  Wat een geweldig gevoel!
  En nu in het proces om het weer te verkopen.

  Beste Ina en Wim
  Wij danken jullie voor alles wat we van jullie geleerd hebben en de support van jullie. Hierdoor hebben we een andere draai aan ons leven kunnen geven.

  Wij wensen jullie , de leden van TD Rocks! en alle cursisten een geweldig 2015 en heel veel succes met Tax Liens en Tax Deeds.

  Reply

Leave a Comment