10 Nov

Snel passief inkomen met tax lien en deeds!

Kun jij genoeg passief inkomen creëren vanuit vastgoed om te stoppen met werken binnen vijf jaar? En hoeveel passief inkomen heb jij daarvoor nodig? Met welk maandbedrag zou jij financieel vrij zijn?

Met behulp van tax Liens en tax deeds is het mogelijk om op korte termijn een passief inkomen te creëren waardoor je sneller financieel onafhankelijk wordt en grandioze rendementen haalt.

Wij hebben uit een investering van $9.600,- de komende 10 jaar een passief inkomen van $511,40. Deze investering van $ 9,600 brengt dus in totaal $ 61,368.00 op. Hoe dit kan? Ik leg het je graag uit.

Creëren van passief inkomen

In augustus 2013 hebben wij voor $9.600 een woning op de tax deed veiling in Florida gekocht. Deze woning had een 1440-t-15th-S-St-300x160marktwaarde van $43,000. Na aankoop van de woning heeft de bewoner van de woning gevraagd of zij de woning van ons kan kopen op basis van lease-option of ‘rent to buy’. De bewoner wilde de woning kopen voor $43.000 en dit binnen tien jaar afbetalen. Dit betekent dat zij inclusief rente een bedrag van $ 61,368 zal betalen.

Hier is sprake van een win-win situatie. Het mooie van een lease-option overeenkomst is dat wanneer een koper binnen enige termijn van de overeenkomst niet meer betaald de hele overeenkomst ongeldig is en de verkoper, naast dat hij eigenaar blijft van het huis, de ingelegde bedragen mag behouden. Dus ook hier is het risico minimaal. Wij realiseren een winst op deze woning van ruim $50.000! Maar misschien nog wel leuker: een passief inkomen de komende tien jaar van ruim $500 per maand. Dit alles voor een investering van $9,600.

Financieel vrij worden
Wil jij ook een passief inkomen opbouwen schrijf je dan in voor de gratis online cursus op www.taxlien.nl. Klik op de blauwe knop en ontvang 7 video’s met waardevolle informatie!

Stoppen met werken over een aantal jaren is best mogelijk, mits je op de juiste manier je geld voor je laat werken. Het investeren met tax lien en tax deeds zou dat kunnen zijn. Hiermee kan ook jij een goed passief inkomen verwerven. Wil je meer informatie mail of bel ons!! Volg een gratis workshop of webinar (kijk op taxlien.nl bij activiteiten).

We helpen je graag!

Wim Coster

Leave a Comment